NEOČEKIVANO: Ovu poznatu ličnost su pitali zašto je došla na Veljkovu svadbu, ako je u lošim odnosima sa Cecom!

Autor:

Zabava

24.11.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčanje Bogdane i Veljka Ražnatovića okupila je veliki broj zvanica, što prijatelja i porodice, tako i poznatih ličnosti. Ipak, jednu osobu niko nije očekivao da će doći.

Foto: ST/D. KADIĆ
Ceca i Veljko

Veljko i Bogdana su rekli čuveno sudbonosno "da" u Hramu Svetog Save, a veselje će se nastaviti u poznatom beogradskom hotelu "Hajat".

U hotel su pristigle poznate ličnosti, a jedna od njih je i Svetlana Bubanja Bucka, za koju se spekulisalo da je u lošim odnosima sa Cecom Ražnatović, iako su prethodno bile nerazvdvojne.

Kada  su je upitali otkud ona na Veljkovom venčanju, kada je u lošim odnosima sa Cecom, ona je kratko rekla da svađe nije ni bilo.

Foto: Republika
Bucka stigla na venčanje

- Sigurna sam da će ovo sve biti na vrhunskom nivou, znamo da se Ceca potrudi i oko njihovih rođendana, tako da ne sumnjam da će i ovo biti svetsko, a naše - rekla je Bucka za emisiju "Premijera Vikend Specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading