EKSKLUZIVNO: INTERVJU SA NAOMI KEMBEL!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna top-manekenka Naomi Kembel u subotu je boravila u Beogradu, gde se kao specijalna gošća pojavila na velikoj proslavi akademije "Fi bros" u Belekspo centru. Ona je privatnim letom doputovala iz Milana oko 17.40, da bi se iste večeri vratila nazad avionom.

Foto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Slavna Naomi Kembel

U tih nekoliko sati, koliko je provela u srpskoj prestonici, Naomi je izdvojila vreme za intervju za Srpski telegraf, u kojem je otkrila da nije prvi put u Srbiji, ali da je ranije tajno dolazila kod prijatelja koje ovde ima.

* Šta ste prvo uradili kada ste stigli u Srbiju?

- Ušla sam u prodavnicu suvenira. Tamo me je sačekala ljubazna mlada devojka koja je bila zbunjena. Pitala sam je: "Šta je autentično za Srbiju", a ona je odgovorila "kapa" (šajkača, prim. aut.) i ja sam je uzela. Vraćam se kući sa srpskom kapom.

* Da li ste imali priliku da obiđete grad i odete do Novakovog restorana, kao što ste planirali?

- Nažalost, ne ovaj put. U Beogradu sam već bila nekoliko puta u privatnoj poseti. Imam prijatelje ovde i mislim da su ljudi u Srbiji veoma veseli. Imate i sjajnu nacionalnu kuhinju. To je moj opšti utisak.

 

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Manekenka u Beograd stigla pod velikom pratnjom obezbeđenja

* Znači, ovog puta je izostala čuvena srpska sarma?

- Ranije sam probala te srpske specijalitete. Mnogo mi se svidelo. Žao mi je što nisam imala vremena za večeru. 

* Da li možda poznajete nekog modnog dizajnera iz Srbije i da li ste raspoloženi za saradnju sa nekim?

- Nažalost, ne. Nikada me niko iz Srbije nije pozvao i ponudio neku saradnju. Ovo je prvi put da me pozivaju na neki događaj koji ima veze sa modom i lepotom. "Fi akademi" je kontaktirao sa mojim menadžmentom, smatram da rade pravu stvar za žene i lepotu uopšte i, kao što vidite, ja sam tu, raspoložena sam za saradnju sa ljudima iz Srbije. 

* Kako ste pronašli Jelenu Karleušu na Instagramu?

- Molim vas pokažite mi njenu sliku (kada smo joj pokazali pevačicu, setila se o kome je reč, prim. aut.) A da, znam, videla sam je na Instagramu preko zajedničkog prijatelja i dopao mi se njen stil i način na koji ga nosi.

* Koja je vaša omiljena osoba iz modnog sveta?

- Nemam omiljenu. Menjam ih svaki dan, kao i robne brendove. Volim sve što ima veze sa modnom industrijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading