SAZNAJEMO: Nata menja muževe, ali prezime ne!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac danas će treći put izgovoriti sudbonosno "da", ovaj put svom izabraniku Luki Lazukiću, s kojim je organizovala venčanje na Ibici na svoj 37. rođendan!

Foto: instagram.com/bekvalceva

Natina treća sreća

ako menja muževe, kako saznajemo, pevačica ostaje dosledna u tome da ne menja prezime, pa je kao i u prethodna dva braka odlučila da zadrži svoje devojačko, prvenstveno zbog karijere, ali i zbog papirologije.

- Nataša je želela kao i ranija dva puta da zadrži svoje prezime zato što je ono autentično za njenu karijeru i zato što je svi ljudi znaju kao Bekvalac. Izgradila je karijeru na tom prezimenu te smatra da bi joj promena samo negativno uticala na publicititet, te nije sigurna da bi se njena publika lako navikla na novo prezime. Pored toga, dokumenti su jedan od odlučujućih faktora zbog koga nije želela promenu. Problem joj je da vadi ponovo sve papire i izvode kako bi izvadila nove lične isprave - govori izvor blizak pevačici.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Uskoro izgovaraju sudbonosno DA, Nata i Luka

Kako dalje saznajemo, Luka je prihvatio sa razumevanjem ove Natašine razloge i nije imao ništa protiv. Nata se odlučila da joj ponovo kumuje dugogodišnja prijateljica Dragijana, koja je bila svedok i na njenom venčanju sa Danilom Ikodinovićem, s kojim ima ćerku Hanu.

Podsetimo, Nataša je na Ibici organizovala veliku svadbenu žurku, gde će ugostiti blizu 30 najbližih prijatelja i članova porodice i rodbine za koje je obezbedila avionske karte i smeštaj u luksuznoj vili na španskom ostrvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading