Basnoslovna suma! Ražnatovići otvorili poklone: Bogdana i Veljko zaradili 300.000 evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović i njegova izabranica Bogdana Ražnatović pre dva dana su zvanično postali muž i žena. Dan posle svadbe veka brojao se novac na dve adrese jer, osim što je mladenački par Ražnatović nakon buđenja otvarao koverte koje su dobili pošto su izgovorili sudbonosno "da", i Bogdanine sestre Bojana i Nataša Rodić brojale su novac koji su dobile od devera Viktora, Veljkovog brata od tetke i njegove braće blizanaca Ilije i Petra.

RepublikaFoto: e-stock
Veljko I Bogdana

Kako Srpski telegraf saznaje, na glamuroznoj svadbi od 480 zvanica mladenci Veljko i Bogdana zaradili su oko 300.000 evra i dobili pregršt vrednih poklona, koje će svakako iskoristiti sada kada su renovirali svoj dom. Oni su uveliko skovali plan kako će potrošiti taj novac, a savete su najviše slušali od Cece Ražnatović, koja je kao glava porodice najuspešnija u baratanju novcem.

 Arkanova ćerka Anđela svom bratu je donela jedan od najdražih poklona - sliku Belog anđela

- Mladenci su nakon svadbe bili presrećni što je sve prošlo kako treba i što je veselje bilo baš onako kako su i zamislili. Kada je na red došlo otvaranje koverti, pozvali su i Cecu, koja je sa njima brojala novac. U kovertama se nalazilo od 500 pa do 1.000 evra. Bilo je i onih koverata u kojima se nalazilo čak i 2.000 evra. Kada su sve sabrali, shvatili su da su za svadbu zaradili oko 300.000 evra - priča izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje da je ta cifra zaista ogromna i da se ni sami domaćini nisu tome nadali.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic_star
Veljko Ražnatović i Bogdana Ražnatović

- Nije uopšte čudno što su Veljko i Bogdana dobili toliki novac pošto je Ceca, gde god je išla, uvek nosila pozamašnu sumu novca za poklon. Ceca je uvek bila široke ruke. Ne mogu da kažem da se nisu iznenadili kada su shvatili koliko su dobili, ali to njima ništa ne znači. Veljku, Bogdani, kao i Ceci, najbitnije je da je njihovo veselje opravdalo sinonim svadba veka.

Inače, jedan od najdražih, a svakako i najemotivnijih poklona, donela je Arkanova ćerka Anđela Ražnatović. Ona je svom bratu poklonila sliku Belog anđela. Željko je Anđelu dobio sa glumicom Ljiljanom Nijatović. Ona je završila Bogoslovski fakultet i objavila je zbirku pesama.

Porodica Rodić, to jest Bogdanine sestre, takođe su dobro prošle budući da su svoju sestru prodale za 20.000 evra.

- Ceca je punog srca potrošila čak 120.000 evra samo da bi sina oženila kako bi to njegov otac uradio da je živ. Ubeđena je da je Arkan ponosan na nju kako je sve uradila - kaže prijatelj porodice Ražnatović za Srpski telegraf, a Bogdanina majka je za naš list otkrila da je pevačica bila i više nego fer prema njima.

- Ceca nam je rekla da slobodno kažemo koliko mesta nam treba za naše goste i da pozovemo koga god hoćemo, ali mi smo svesni da ona zbog prirode svog posla ima mnogo prijatelja, te smo broj svojih zvanica sveli na minimum. Mi smo pozvali samo najuži krug porodice i prijatelja, pa je bilo ukupno 100 naših zvanica, a Ražnatovići su pozvali 380 ljudi - ispričala je Bogdanina majka Danijela Rodić za Srpski telegraf.

Foto: Promo foto

Lukas okitio Đanija evrima!

Epitet svadba veka, koji nosi još od trenutka kad je zakazano, venčanje Veljka i Bogdane opravdalo je po mnogo čemu i skoro 500 njihovih gostiju će dugo prepričavati kako su se proveli kad je Ceca ženila sina jer se pola estrade sjatilo na gala proslavi u "Hajatu".

- Novčanice su sevale sa svih strana, ne zna se ko je više koga kitio među pevačima. Đani je ceo bio u zelenim novčanicama jer mu je u svaki prorez garderobe Lukas gurao po stotinu evra, dok je na čelu imao zalepljenu ljubičastu novčanicu od 500 evrića. Aca je čak i u pantalone gurao svom kolegi novac. Čitavo bogatstvo zaradili su i Lukas, kao i mladi Uroš Živković i vrckava Aleksandra Mladenović, koja je bila vidno uzbuđena u želji da zabavi zvanice iz Cecine i njene Žitorađe.

Foto: e-stock/Stanislav Nedelja

Anastasija pevala bosa!

Veljkova sestra bila je jedna od najveselijih na svadbi, pa kako se atmosfera zahuktavala, Anastasija je u jednom trenutku zapevala svoj hit "Savršen par" i zaigrala bosa. Nije marila ni za koga, prosto se opustila i uživala u nezaboravnim trenucima.

Unikatan zlatnik od Nebojše Bojovića!

Poznati beogradski zlatar Nebojša Bojović je dugogodišnji prijatelj porodice Ražnatović, a za svadbeni poklon se baš potrudio. Naime, on je samo za njih napravio unikatni zlatnik sa Veljkovom i Bogdaninom glavom spreda, a iza je oslikan Hram Svetog Save i uklesan datum venčanja.

Spektakularne balerine!

Nekoliko balerina oformilo je veliki krug na sredini sale, te su odmah nakon što je matičar venčao Bogdanu i Veljka zaigrale uz muziku. One su izvele neverovatan performans Labudovog jezera. Njihovu izvedbu pratila je i dimna zavesa, a gosti su bili očarani njihovim sposobnostima i plesom.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Pevačica je u uskoj kombinaciji pokazala da je znatno smršala i da je liniju dovela do savršenstva. Ana je smelu haljinu iskombinovala sa bordo sandalama na štiklu i torbom u istoj boji. Svi pogledi bili su upereni u pevačicu, koja je svojim izgledom oduševila prisutne. Inače, Ana je zapalila atmosferu kad je uzela mikrofon u ruke i zapevala prvo svoje, ali i pesme Cece Ražnatović. Da je ona stara "luda" Ana, kolege sa estrade uverila je time što je pevala sa naočarima za sunce, a u jednom trenutku Nikolićeva je mašnu kojom je bila ukrašena stolica stavila na glavu.

Tara uhvatila bidermajer!

Trudna mlada Bogdana Rodić bacila je bidermajer, koji je uhvatila Anastasijina drugarica Tara Milutinović. Nakon toga svi su aplaudirali i počeli da igraju.

Foto: instagram.com/bojana_rodic

Torta do plafona, optočena zlatom, Veljko i Bogdana sabljom isekli prvo parče

Mladenačka torta, koja je bila ogromna, sa pet velikih spratova, i visoka skoro do plafona, a teška oko 70 kilograma, poslužena je skoro u ponoć, uz muzičku pratnju trubača, koji su došli posle nastupa balerina. Gosti su oduševljeno pohrlili da vide tortu ukrašenu belim cvetovima i zlatnim granama, naravno, od jestivog materijala. Veljko i Bogdana su prvo parče isekli britkom sabljom, na oduševljenje prisutnih, jer drugačije nisu mogli ni da dopru do vrha torte zbog njene visine, a tada se salom zaorio aplauz. Mladoženja je dao svojoj izabranici da prva okusi tortu i time joj poručio da joj obećava sladak život pored njega, kako kažu običaji

Foto: instagram.com/printscreen

Veljko klečao pred Bogdanom

Veljko je sve vreme grlio i ljubio svoju Bogdanu, koja je na svadbi promenila čak tri venčanice, a njen izgled pobrao je sve simpatije. Raskošne toalete koje je nosila bivšu košarkašicu nisu sputavale u igri, pa je bila izuzetno aktivna u tom pogledu i sve vreme je zavodljivo igrala kao taze udata. Posebno emotivan trenutak bio je kada je Veljko u jednom trenutku, uz pesmu "Hitno", koju je pevao Adil Maksutović, kleknuo na kolena ispred Bogdane dok je ona igrala.

Gagi Argentinac široko čašćavao pevače

Uz Đanija, jedan od najinteresantnijih gostiju na svadbi veka bio je biznismen Dragoslav Ilić, u estradnim krugovima poznat kao Gagi Argentinac. Gagi je zabavljao dame za svojim stolom, za kojim je sedeo i Aca Lukas, a pevačice i pevače je kitio novčanicama čvrste valute uporedo sa Lukasom i drugim darežljivim gostima. Gagi je sa po 500 evra darivao pevače kad ga pesma ponese.

Foto: e-stock/Stanislav Nedelja

Veljko pokazao burmu

Kad su se pred bogom zarekli na večnu ljubav, Cecin sin i njegova žena su stavili burme, koje su obećali da će nositi, s tim da će Veljko svoju često morati da skida zbog treninga i mečeva koje ima kao profesionalni bokser. Tokom svadbe mnogo zvanica je zatražilo da im mladenci pokažu burme, a u tome su prednjačile Bogdanine drugarice, koje su pohvalile njihov izbor jer su se opredelili za prilično sveden dizajn burmi.

Bogdanina sestra raskrvarila nogu

Mladine sestre Bojana i Nataša su tokom svadbenog dana dobile nebrojeno komplimenata za izgled, a one i ne kriju da su se potrudile da budu zapažene. U drugoj toaleti za svadbu jedna od najzgodnijih devojaka na svadbi Bojana Rodić je skrenula pažnju predubokim dekolteom, dok je oštro oko paparaca Srpskog telegrafa primetilo da je Bogdanina starija sestra Nataša imala krv na nozi i manju posekotinu iznad cipele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading