Repriza svadbe u Titelu, Rodići opet slavili: Presrećni smo što nam je Ceca prija

Autor:

Zabava

27.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U roditeljskom domu snajke Svetlane Cece Ražnatović u Titelu i dalje se slavi uz tortu, muziku i izobilje hrane, a gosti neprestano dolaze. Roditelji i sestre novopečene gospođe Ražnatović dan nakon gala svadbe u "Hajatu" nastavili su da slave u Titelu u čast Bogdaninog i Veljkovog sklapanja braka.

Foto: Instagram.com
Bogdanina majka i sestra

U prostoru koji su, inače, namenski napravili za porodične proslave, na placu kod dve nove kuće Rodića, od kojih je jednu Bogdana dobila u miraz, otac i majka Cecine snajke dočekali su u opuštenom izdanju tridesetak prijatelja i članova porodice.

Bogdanine sestre Bojana i Nataša zajedno sa drugaricom, pevačicom Lenom Čolak, koja je prepoznatljivost stekla u takmičenju "Zvezde Granda", dovele su klavijaturistu i zabava je mogla da počne.

- Veselili smo se do dugo u noć i nazdravljali za ljubav naše Bogdane i Veljka. Bogdan i Danijela su prezadovoljni svadbom, prijom Cecom i zetom Veljkom. Zvali smo ih juče na video-poziv i Bogdana je neizmerno srećna što smo podržali njenu ljubav sa Veljkom i što je na najlepši način slavimo. Mladenci su umorni od svadbe, a i imaju još gostiju u kući, pa zato nisu došli u Titel na slavlje - kaže za Srpski telegraf bliska drugarica Bogdane Ražnatović.

Foto: Instagram.com
Bogdanina majka i sestra

Danijela i Bogdan Rodić su neumorno cele večeri igrali i pevali, a njihova ćerka Bojana je snimke objavljivala na Instagramu.

- Bojana je tatina ćerka, dok su Nataša i Bogdana malo više vezane za mamu. I na svadbi u "Hajatu" Bojana je tati sedela u krilu i mazila ga i ljubila. Juče u Titelu, na reprizi svadbe, Danijela i Bogdan su uglas pevali stihove "I sve što sam steko potrošiće neko", a Lena i Bojana su slale Bogdani i Veljku pregršt poljubaca dok su im, između ostalog, pevale pesmu Verice Šerifović: "Pepeljugo moja, zvezdo tamne noći, ne daj srce svoje drugom, samo Veljku što će doći". Tašta Danijela je takođe zvala ćerku i zeta i pokazivala im atmosferu u Titelu - prepričava Bogdanina drugarica dok pokazuje snimke sa slavlja.

Slavlje u Titelu trajalo je do dugo u noć, skoro do svitanja, a sugrađani Bogdanine porodice neprestano pričaju o Ceci kao najvećoj folk zvezdi koja je u nedelju postala zvanična prija njihovih komšija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading