Popio etil alkohol: Bratanac Tome Zdravković pokušao da se ubije u Parovima?

Autor:

Zabava

26.11.2019

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na samom početku emisije “Upoznajte parove” sama voditeljka Jovana Jeremić upoznata sa temom koju će pokrenuti parovi unapred je rekla da se u njenim emisijama ne priča ko je šta pojeo ili popio.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dušan Zdravković

Bez obzira na to Dario Šogorović i Ivan Marinković su otkrili stravičnu stvar koju do sada niko nije mogao ni da zamisli da će da se desi u rijalitiju.

- Dušan Zdravković je sinoć iz ostave uzeo i pio čist alkohol – počeo je Dario nakon čega je presečen te mu je smanjane bubica.

Mi smo primetili da će te vi u tvojoj emisiji ovo odmah da sasečete jer smo mi baš malopre zagolicali maštu baš tim učesnicima koji su to uradili a Dario je otkrio - dodao je Marinković nakon čega je i on sankcionisan.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dušan Zdravković

Ubrzo nakon toga, Marinković je doneo i flašu u kojem se nalazio ETIL ALKOHOL i dokazao da je flaša prazna i da je Dušan Zdravković zaista sam sebe trovao u toku protekle večeri dok je produkcija svo vreme pokušavala da pokrije ovaj blam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading