(VIDEO) Goga Sekulić progovorila o braku sa Urošem: Nije nam lako!

Autor: pink.rs

Zabava

27.11.2019

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić, Katarina Grujić, Jelena Pešić, Ivana Šopić i Dragan Marković Palma gostovali su u ovonedeljnom izdanju emisije "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića. Goga Sekulić je tokom emisije govorila i o tome kako funkcioniše njen brak sa Urošem Domanovićem.

RepublikaFoto: instagram.com/sekulicgoga
Goga Sekulić

Šta ima novo? Pa, ništa... Pitaju me stalno za brak. Brak na daljinu savršeno funkcioniše. To bih svima preporučila. Nije lako... Turbulentno je, on dosta putuje. Ja sam zbog novih pesama u Beogradu. Izdala sam pesmu "Korleone" nedavno, uskoro ću još jednu - rekla je Goga.

Inače, Goga Sekulić i Uroš Domanović već godinama uživaju u svojoj ljubavi, a nedavno su postali i ponosni roditelji. Sin je krunisao njihovu ljubav, a u vezu su njih dvoje uplovili zahvaljujući Dari Bubamari koja ih je upoznala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

27.11.2019 11:10

Brak je bračna zajednica i zajednički život. Brak je društvena institucija kojom se reguliše specifični odnos između dva pojedinca u svrhu zajedničkog života i odgajanja potomstva.