Folk zvezda svima zadala domaći zadatak: Dragana vozi rols-rojs od milion evra!

Autor: A. POPOVIĆ - G. DOLJANČEVIĆ

Zabava

28.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Dragana Mirković dovezla se prekjuče u rodni kraj nadomak Požarevca sa suprugom biznismenom Tonijem Bijelićem u najnovijem modelu rols-rojs fantom, koji košta skoro milion evra.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Dragana Mirković

Luksuzni automobil privlači ogromnu pažnju na svakom mestu budući da su pevačica i njen suprug jedini vlasnici ovakvog vozila na Balkanu, a Dragana je za Srpski telegraf otkrila da se Toni utrkivao sa slavnim kreatorom Filipom Plejnom ko će pre postati vlasnik preskupog četvorotočkaša.

- Filip Plejn i Toni su se takmičili ko će prvi da dobije tog rojsa i nisam sigurna ko je pobedio, ali je bilo presimpatično posmatrati dva odrasla ozbiljna muškarca koji se takmiče kao deca oko stvari kojom su obojica opsednuta, a to su automobili - kroz smeh priča Mirkovićka.

Budući da se Dragana uskoro seli u dvorac sa svojom porodicom, pitali smo je kakav je osećaj biti gazdarica takvog zdanja.

- Uskoro se selimo u dvorac, samo još malo je ostalo do završetka svih radova. Preponosna sam kako sve izgleda, a nedavno smo sa zadovoljstvom na molbu gradonačelnika Ebenfurta ustupili dvorac za proslavu grada i svi su bili oduševljeni kako sve izgleda. Pisali su o nama kao o ljudima zahvaljujući kojima njihov dragulj ponovo sija. Još od Kasidola mene prati zvanje princeze jer sam proglašena za princezu Ljubičevskih konjičkih igara, a sa preseljenjem u dvor će možda doći i neke titule, ali je meni najvažnije da sam ljudima draga žena i omiljena pevačica - iskreno kaže folk zvezda i opisuje kako ponekad ne veruje da je toliko uspela u životu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Dragana i Toni

- Osećam se neverovatno što smo vlasnici dvorca kojim je nekada šetala velika Marija Terezija bez govora o materijalnoj vrednosti jer je naš dvorac istorijsko, umetničko i kulturno blago. Ovoliko bogatstvo je meni i Toniju nagrada za pošten rad, ali i što smo ljudi koji uvek svima misle dobro i koji mogu mirno da spavaju. Kao dete sam maštala da budem turistički vodič i da obiđem svet, a postigli smo sto puta više, tako da se nekada uštinem da se uverim da ne sanjam - priznala je Dragana.

Pevačica ističe da je ipak najponosnija na decu Marka i Manuelu i kaže da nisu razmaženi bogataši.

- Moja deca jesu svesna naše situacije i da mogu da imaju maltene sve što požele, ali oni su zapanjujuće skromni, to kažu svi koji ih znaju. Moj sin vozi majbah, ali nikada nije isticao statusne simbole. Nikada se nije slikao u tatinom automobilu i to objavljivao na društvenim mrežama. Najveći dokaz koliko su normalna i skromna moja deca jeste to što ne žele medijsku pažnju - zaključila je Dragana Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Željko

28.11.2019 11:09

Nikada ne bih vozio to skupo čudo. Za te pare mogu da kupim 100 novih automobila. Svake godine po jedan novi auto. I da ostanu pare naslednicima.

Odgovori 14 0
Luka

28.11.2019 17:29

Ni pare, avioni, kamioni, dvorci i sva njena cuda koja se parama kupiti mogu ne vrede onoga sto ona nema i ne moze osetiti i imati.