Šou na snimanju novogodišnjeg programa, estradnjaci se vatali i ljubili: Zorica i Kemiš se krljali u kolima!

Autor: G. Doljančević - A. Popović

Zabava

28.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalno snimanje novogodišnjeg programa DM sat televizije u Požarevcu održalo se prekjuče, gde se, kao i svake godine, okupio krem domaće estradne scene.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Zorica i Kemiš

Kako je tamo vladala vrela atmosfera i pilo se dosta alkohola, bilo je očekivano da prorade uzavrele strasti među estradnim parovima.

Zoricu Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, kao i Vesnu i Đoleta Đoganija, pukli su hormoni, pa su se povatali pred svima.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Zorica i Kemiš

Naime, Zorica Brunclik i njen suprug Kemiš bili su veseli u društvu kolega, a njihova prisnost godinama je predmet divljenja na svakom okupljanju. Oni nisu krili da se i dalje privlače kao pre 30 godina, kada su se upoznali, te su odlučili da nežnosti razmene kada odu sa snimanja.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Đole i Vesna Đogani

Njih dvoje su se ljubakali u kolima u trenutku kada su odlazili iz Požarevca, ali to nije promaklo paparacu Srpskog telegrafa. Još jedan estradni par Vesna i Đole Đogani pokazao nam je da među njima plamti vatra i strast, pa im nije bio problem da se ljube pred kolegama i pokažu da prisnost ne bira ni mesto ni vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
goran

28.11.2019 15:36

Pozerske slike.

Željko

28.11.2019 16:04

Nameštene poze. Smešni su i žalosni.