Ana Nikolić prvi put progovorila o majčinstvu i ćerkici Tari!

Autor: žena

Zabava

25.09.2017

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta, početkom avgusta postali su roditelji devojčice Tare. Ana se posle porođaja nije oglašavala u medijima, a mnoge je zanimalo kako je na pevačicu uticalo to što je postala majka.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić

Nikolićeva je prvi put dala odgovor na ovo pitanje:

- Sada na život gledam iz drugačije perspektive. Sve je beznačajno u odnosu na tren kad sedim na terasi, ljuljam svoju bebu i osećam istinsku sreću. To je ogroman preobražaj, kao kad doživite katarzu od uzvišene lepote. Ni sanjala nisam da je ovolika sreća moguća. Tara je dala pravi smisao mom životu, sve je zaokružila. Stalno se pitam zašto to nisam ranije uradila - rekla je Ana.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nakon pevačicinog porođaja!

Anin izgled i višak kilograma nakon trudnoće mnogi su komentarisali, a pevačici u ovom trenutku očigledno to nije glavni prioritet:

- Stefan i ja smo istinski srećni. Ceo naš dan se vrti samo oko Tare. A kilogrami... Oni polako počinju da se gube. Sve će doći na svoje. Sada sam u ulozi mame, ušuškana, i lepo mi je - poručila je.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading