Za Čolom lude žene kao na početku karijere: Obasipale ga poklonima, a lepotice u prvom redu su posebno privukle pažnju!

Autor:

Zabava

29.11.2019

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić već decenijama unazad gradi uspešnu muzičku karijeru. Večeras je organizovan prvi u nizu njegovih koncerata u beogradskoj Areni, za ovu sezonu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zdravko Čolić u Areni

Čolić je jedina balkanska zvezda kojoj je pošlo za rukom da rasproda četiri koncerta u Areni za redom, i da otvori prodaju karata za peti koncert.

Pre početka nastupa njegovi fanovi su sa nestrpljenjem isčekivali da se Čola pojavi na bini. Devojke u prvim redovima su donele majice na kojima je upisana poruka upućena pevaču - "Volimo te".

Pevač je ugledao punu Arenu, a onda je započeo koncert pesmom "Mjerkam te, mjerkam". Kada je pustio svoj fenomenalan glas, publika je oduševljeno vrištala od uzbuđenja, a onda su zapevali svi u glas stihove njegove najpopularnije pesme.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Kao u vreme najveće pomame i večeras su najhrabrije obožavateljke sa sobom ponele poklone za pevača. Od jedne je dobio ogromni buket, od druge pismo, od treće ružu i sve darove je odložio u zadnjem delu scene pored muzičara kojih je sa pratećim vokalima vise od 20 na bini. 

Čolina magija ne bledi, te su mlade generacije to osetile i našle se u prvim redovima na koncertu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading