Aleksandra o odnosu sa folk zvezdom: Ceca je moj veliki uzor, oduševio me je njen poziv!

Autor:

Zabava

02.12.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gala venčanje Bogdane i Veljka Ražnatovića oduševilo je javnost, a fenomenalnu atmosferu koja je trajala do duboko u noć napravila je pevačica Aleksandra Mladenović. Mlada zvezda ističe da ju je poziv mladoženjine majke Svetlane Cece Ražnatović jako obradovao, a da je nastup na proslavi decenije ispunjenje njenog velikog sna.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandra_mladenovic_
Aleksandra Mladenović

- Velika čast i privilegija je kada te Ceca pozove da pevaš na svadbi njenog sina. Ona je moj veliki uzor, a na bilo kakav angažman od nje gledam kao na ostvarenje sna. Imala sam veliku tremu i odgovornost. Mogu slobodno da kažem da mi se u poslednje vreme ostvaruju svi snovi - priznaje Mladenovićeva za Srpski telegraf i dodaje da se pevanje sinu najveće zvezde na Balkanu i te kako isplatilo.

- Zaradila sam mnogo pevajući na svadbi Bogdane i Veljka, ali sve što sam dobila podelila sam sa muzičarima. Novac uvek delim s njima, na ravne časti, pa smo svi zadovoljni. Suma za koju pevači pevaju nikada nije ista kao ona o kojoj se priča i piše, a ja moju ne želim da otkrivam - zaključuje Aleksandra Mladenović. 

Mladenovićeva: Zaradila sam mnogo pevajući na svadbi Ražnatovića

Foto: ST/Dragan Kadić

Podelila sam bakšiš s kolegama

Aleksandra Mladenović, pre spektakularne svadbe Ražnatovića, nastupila je na proslavi rođendana Soraje Vučelić u Beču. Na društvenim mrežama su osvanuli snimci na kojima su se gosti odlično provodi dok Aleksandra peva, a mlada zvezda "Granda" u rukama je držala ogroman bakšiš, koji je dobila od gostiju. Spekulisalo se da je Mladenovićeva za veče zaradila čak 5.000 evra.

- Istina je da je bakšiš bio dobar, ali to mi nije na prvom mestu. Bitno je da smo se dobro proveli i da su svi otišli zadovoljni - izjavila je pevačica za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading