(VIDEO) Da li mu je i ova autobiografska? Darko Lazić objavio spot za novu pesmu!

Autor:

Zabava

02.12.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za pevača Darka Lazića ova 2019 je bila više nego turbulentna: godina u kojoj je umalo izgubio život, u kojoj je okončao brak sa Anom Sević s kojom ima preslatku ćerku Lorenu, ali i u kojoj je pronašao novu ljubav u Marini Gagić koja mu je rodila sina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Darko Lazić

Simbolično, pred kraj godine, ekskluzivac izdavačke kuće Triple M, Darko Lazić objavio je novu numeru pod nazivom "Daće Bog," koju potpisuju Dejan Kostić i Mersed Hadžić. Pevač je oduševio svoje mnogobrojne fanove koji su mu poželjeli sve najbolje, jer su se u riječima pesme mnogi pronašli. 

"Gde god da krenem isto mi je, isto milo moje, jer kako stvari stoje opet sam ti sam.... Daće Bog da ti dobro krene posle mene..."

– Daće Bog da se ti skroz oporaviš legendo – poručili su mu oduševljeni stihovima nove numere za koju prdviđaju da će biti još slušanija od hita "Majko" koju je nedavno objavio.

Spot za numeru Daće Bog sniman je u Švajcarskoj a kako izgleda ekranizacija budućeg hita možete pogledati na linku ispod : 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading