(FOTO) Niko nije očekivao da će to biti baš ON: Mili doneo odluku, izabrao novog pevača grupe "Miligram"!

Autor: Pulsonline

Zabava

02.12.2019

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor Aleksandar Milić Mili, odabrao je novog vokala benda "Miligram", nakon višemesečnih razmišljanja ko bi svojim glasom mogao da iznese njegove hitove.

RepublikaFoto: instagram.com/miligramofficial
Mili...

Reč je o mladom umetniku koji se zove Adi Šoše, za kojeg, svi koji su čuli kako peva, pričaju da ima anđeoski glas, te da njegova boja glasa i način izvođenja pesama publiku može vrhunski da zabavi, ali i da u njima probudi najlepše emocije.

- Mili je neko ko ume da prepozna kvalitet i to je i glavni kriterijum po kojem je birao novog pevača. Poznato je koliki je Mili profesionalac i da je njegova dosadašnja karijera i sve što je napravio bez greške. To dokazuje već decenijama i upravo zbog svoje predanosti i "njuha" za posao uspeo je od Miligrama za ekspresno vreme da napravi brend i broj jedan domaći bend današnjice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Adi Šoše...

- Izbor je pao na Adija upravo zato što Mili veruje da njegova energija i glas mogu sjajno da iznesu čitavu priču koju je on zamislio. Adi je mlad momak iz Mostara, pretalentovan, čarobnog glasa. Mili je siguran da je napravio pun pogodak, a to će i publika videti vrlo brzo - objašnjava izvor.

Inače, kako se priča, Mili sa Miligramom i Adijem kao njihovim novim članom, već u narednim danima snima novu pesmu i spot, koji će svetlost dana ugledati u decembru. Prvi veliki koncert u novoj postavi Miligram ce imati za doček Nove godine na trgu u Tivtu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading