SMUČILI JOJ SE: Dara odbrusila udvaračima koji su joj poručili da "baci s*su"!

Autor:

Zabava

03.12.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara kaže da joj je muka od vulgarnih poruka koje dobija u komentarima ispod svojih provokativnih fotografija na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dara Bubamara

Pevačica je istakla da iako ima bujno poprsje, koje redovno objavljuje na Instagramu, ne voli da vidi vulgarnosti od strane korisnika Instagrama.

- Dosadni ste sa komentarom: "Baci s*su da se igramo!" Ma, bre, to piše ispod svake moje fotografije. Baš ste preterali! Dosta je bilo s tim! Nije ni smešno, ni interesantno - izjavila je Dara kojoj su se smučile nepristojne poruke.

Foto: Srpski telegraf
Dara Bubamara

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojkan

03.12.2019 16:36

Ovo su njene slike iz mladosti. Sada je dosta starija i ruznija.

Odgovori 11 0
Vesna

03.12.2019 16:57

Pristojnost je da zena u javnost izlazi obucena a ne skoro gola, pa sto se cudi. Mases im dupetom svakodnevno sa raznih drustvenih mreza i onda se cudis nepristojnim komentarima. Nekad je musko pola sata skidalo odecu da samo vidi zenske skute, danas je sve na izvolte cak nastupate u donjem vesu. Sramota..........

Odgovori 12 0