(FOTO) LUKAS NA SNIMANJE SA SINOVIMA, POPODNE SA VIKTORIJOM!

Autor: M.Štulović - M. Pantić

Zabava

25.09.2017

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas iako iza sebe ima niz loših životnih situacija koje su mu se dogodile u poslednjih par meseci, sa druge strane je ispunjen, Naime, Lukas sve više vremena provodi sa svojim sinovima iz prvog braka Lukom i Andrejom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aca Lukas

 Naš fotoreporter uslikao Lukasa kako na snimanje emisije "Zvezde Granda" dolazi sa svojim naslednicima.  Kako smo saznali folker u poslednje vreme sve češće se viđa i provodi vreme sa svojim Lukom i Andrejom, koji su  povukli muzičke gene na svog oca. 

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lukasovi naslednici, Andrej i Lazar

Nismo mogli a da ne pitamo Lukasa da li to sada više vremena provodi sa svojim sinovima. 

- Viđao sam se ja uvek sa njima. Ništa niti manje niti više ih ne viđam sada - rekao je Lukas za portal Srpskog telegrafa, Republika. rs

Lukas nam je takođe otkrio kako je uspeo da se izbori za viđanje svoje ćerkice Viktorije, koju ima iz braka sa Sonjom Vukasnović, i da jedva čeka da završi snimanje kako bi mogao da provede vreme sa svojom mezimicom.

- Viktorija je u obdaništu, pa čim završim sa snimanjem, pozvaću je, da odem po nju, da provedemo vreme zajedno - otkrio nam je folker. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading