Sve puca od luksuza: Kaća Grujić pukla više od pola miliona evra na penthaus!

Autor: Blic.rs

Zabava

04.12.2019

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić odlučila je da se osamostali i kupi sebi stan. Reč je o luksuznoj nekretnini koja će da je košta više od pola miliona evra.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Katarina Grujić

- Katarina već nekoliko godina planira da kupi sebi stan, ali nikako da se sklope sve kockice. Konačno je pre neki dan pronašli stan po meri. Reč je o penthausu u jednoj zgradi na Vračaru gde kvadrat košta 3.500 evra. Budući da njen stan ima 180 kvadrata, platiće ga oko 600.000 evra. U pitanju je velika suma, ali Katarina radi svaki vikend za visoke honorare, a potiče iz imućne porodice - objašnjava izvor i dodaje da je već razgovarala sa arhitektom kako bi stan sredila po svom ukusu. 

- Ne mogu da odam lokaciju, proces je u toku, kupujem ga ove nedelje - rekla je kratko Kaća. 

Podsetimo, Kaća je do sad živela sa roditeljima u velelepnoj vili, pravom dvorcu na Voždovcu. Porodičnoj kući, koja važi za jednu od najlepših i najvećih na Voždovcu, ima bazen, a pevačica ima svoj zaseban stan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomče

04.12.2019 16:10

Neka je pukla.