Radio sam u skladištu svaki dan: Baka Prase nakon priča da je bahat otvorio dušu i priznao šta mu otac sveštenik govori svakog dana!

Autor: pink.rs

Zabava

06.12.2019

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, troši veliku količinu novca na luksuzan život, a prašinu je posebno podigao pokazivanjem skupih automobila, ali i stana u koji se nedavno uselio. Baka Prase je, u poslednjem intervjuu koji je dao, naveo, međutim, da smatra da je umeren kada je reč o trošenju novca.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

- Radio sam i zaradio velike svote, što je činjenica. Možda je neumesno da trošim toliko novca na prostoru gde je prosečna mesečna plata oko 300 evra, ali zapravo se ponosim time kako se ponašam s novcem, naučio sam da se nosim sa svim, da budem umeren. Kad sam tek počeo da zarađujem, vukla me skupa odeća. No, prestao sam. Kupujem samo patike, imam 20-ak pari. Pre sam ceo život nosio patike od 40 evra. Prve skupe kupio sam u 21. godini, sebi za rođendan. Imam jedan skupi sat i jedan skupi automobil - rekao je Baka Prase, koji vozi skupocenog Poršea.

Nenad, otac poznatog jutjubera koji je inače sveštenik, sinu stalno govori da novac nije najvažniji.

- Vrednosti koje se neguju kod nas u kući su to da novac nije važan, da je ljubav sreća i da su odnosi s ljudima najvažniji u životu. Ipak, uvek sam govorio ocu da ću biti bogat u budućnosti. Jedno vreme mi se to činilo nemogućim, radio sam u skladištu, ali shvatio sam da to nije za mene. Imao sam veće želje koje sam kasnije i ostvario i došao ovde gde sam sada. Ali još sam ‘top’ sa svojim roditeljima, tata i dalje smatra da novac nije bitan i govori mi da sam dobar sve dok ja kontrolišem novac, a ne novac mene. Time se vodim, da je sve igra, a da je novac žeton za tu igru - naveo je Baka Prase.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading