"Moram da budem brutalno iskrena": Karleuša se obratila kandidatkinji i poručila joj OVO!

Autor:

Zabava

08.12.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Bogićević u prethodnim "Zvezdama Granda" uz pomoć Viki Miljković dogurala je čak do 5. kruga, međutim pošto je drastično promenila stajling malo ko ju je prepoznao, pa tako i Jelena Karleuša.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Karleuša

To je bio jedini razlog zašto nije poželela da joj bude mentorka, iako je u njoj videla potencijala. 

JK je Ivanu prepustila Bekuti, ali prvo joj se iskreno obratila i smrzla celu scenu.

- Ja moram da budem brutalno iskrena i prema Ani (Bekuti) i prema tebi, devojčice. Ja iskreno mislim da ti sa Anom, u energetskom smislu... da ste totalno dve različite energije i načina razmišljanja. Ti bi sa mnom jedino mogla... ali nisam znala da si ti - rekla je pevačica. 

- Ono što sam ja čula je da je srčana, ali bilo je mnogo falša. I agresije, i ne na dobar način. Ana je za tebe blaga. Moje jedino što sada mogu da kažem, da dodam - Ana sada mora da se skroz s tobom oslobodi - savetovala je takmičarku Jelena, pošto je čula od Viki da je malo svojeglava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Ivana Bogićević (@ivanabogicevic_) on Sep 27, 2019 at 9:40am PDT

- Ivana, ništa nisi bila bolja u odnosu na prošlu godinu. To je nešto što se meni ne dopada. Ja ne mogu da verujem da neko za godinu dana ne može u pevačkom smislu da ispravi stvari sa kojima je grešio u prethodnoj godini... Ja je preterano hvalila nisam nikad, uvek sam joj govorila ono što mislim. I sada mislim da pevaš isto kao i prošle godine i to nije dobro. Tehnika ti je neispravna. Meni se tvoj pristup ne dopada - još brutalnija bila je Marija Šerifović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading