Prebogata pevačica žali za potomstvom! Branka: Džaba mi što sam milionerka kad nemam decu!

Autor:

Zabava

10.12.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Branka Sovrlić na snimanju jednog novogodišnjeg programa otvorila je dušu za Srpski telegraf i ispričala da će umreti sa žalom što nije rodila bar jedno dete.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/branka_sovrlic
Branka Sovrić

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - iskreno kaže Branka.

Sovrlićka je istakla da uprkos tom nedostatku koji je pohranila u dubini duše oseća zadovoljstvo i sreću zbog svega što je postigla do sada, za svoje 62 godine.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kuća Branke Sovrlić

- Ostvarena sam kao pevačica koja ima vanvremenske hitove poput pesama " Lido, Lido, Lidija" i "Tebe nema", a i kao poslovna žena koja ima dobar i hvaljeni restoran na Baš čaršiji u Sarajevu, stanove u Beogradu, u Sarajevu salonski stan i kuću i još nekretnina. Srećna sam što sam kao osoba privilegovana da sam bila nebrojeno puta u situaciji da pomognem i da učinim ljudima. Nagrađena sam i brakom u kojem nikada nisam imala krize, nego smo bezgraničnu podršku, a to što Paja i ja nismo imali decu nas je još čvršće vezalo - istakla je pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Branka Sovrlić

Kako je uvek držala do sebe i bila uvek shodno situaciji doterana, Branka pati što ljubav prema modi i haljinama, kojih ima nebrojeno, nije mogla da prenese na ćerku. Međutim, ona trenutno ima unuke svog brata kojima je privržena kao da im je rođena baka.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vila Golubica u vlasništvu poznate pevačice

- Iako nemam svoju decu, tako doživljavam decu i unuke mog brata, koji mi je umro u februaru ove godine. Još se nisam oporavila od njegove smrti niti ću ikada, verovatno. Moj brat i njegova porodica su ostali u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu - kaže Sovrlićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
miki

10.12.2019 10:03

Neka usvoji i othrani decu bez roditeljskog staranja. Deca ce joj biti zahvalna.

Saradžogla

10.12.2019 16:11

Да је усвојила дете бог би је ускоро частио да има своје! То се десило моме рођаку кога смо спречили да врати усвојено јер је добио своје!Да,тако је било.Оба детета са супругом је извео на пут и ШТА МИСЛИТЕ КО ИХ ДАНАС БОЉЕ ГЛЕДА И БРИНЕ СЕ?Наравно усвојени син.