Ne živi kao zvezda: Evo gde šopinguje Jelena Tomašević, mnogi estradnjaci bi se ovoga stideli!

Autor:

Zabava

10.12.2019

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević obožava da ide u šoping sa drugaricama, posebno kada su sniženja.

Foto: youtube.com/Jelena Tomasevic
Jelena Tomašević

Kako je istakla, u tom periodu posebno za decu ima dosta stvari da se kupi, a pošto se osvrnula na životni standard - ne vidi problem u tome što i ona "juri" sniženja. 

- Najnormalnije. Idem sa drugaricama, sa svojim kumama, po našim tržnim centrima... Naročito kad su sniženja. Ja volim kad su sniženja, tad dosta stvari ima, naročito za decu. Da se kupi, puno stvari. Zašto da ne? Mi živimo u Srbiji i kakva su nam primanja i kako živimo, apsolutno je najnormalnije. Svuda ljudi vole sniženja. Ne znam što bi se toga stideli - izjavila se Jelena sa osmehom na licu. 

RepublikaFoto: Goran Slavnić
Jelena Tomašević

Kako se bliži 2020. godina, pored kupovine rešila je da se potrudi da realizuje i neke velike planove. 

- Imam osećaj kad se ne naspavam dobro da su mi kapci malo pospani. Tako da, volela bih da više spavam. Volela bih, zaista, da ta moja periodična bavljenja treninzima, da budu način života. Da nekako uspostavim neki ritam - dodala je ona, ističući da "kampanjski vežba", jer joj se često dešava da ima nešto i preče od treninga, u kom svakako uživa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading