Hrvatska pop pevačica Kristina Bralo priznala: Obožavam da pevam Cecine i Matićeve pesme!

Autor:

Zabava

12.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna hrvatska pop pevačica Kristina Bralo nedavno je rešila da započne karijeru u Srbiji.

Foto: Instagram.com/bralokristina
Kristina Bralo

Zahvaljujući svom atraktivnom izgledu i odličnom vokalu, ona je uspela da skrene pažnju na sebe već prvom pesmom pod nazivom "Pronto", a muškarci su odlepili na njen seksi izgled, dok su devojke oduševljene njenim stilom. Mlada pevačica otkriva zbog čega je odlučila da karijeru gradi u Srbiji, te kako joj se dopadaju koleginice sa naše scene.

- Jako mi se dopada Beograd i zaljubljena sam u ovaj grad - kaže Kristina.

Provokativna plavuša obožava da sluša srpske zvezde, a među njima su Svetlana Ražnatović, Milica Pavlović, Saša Matić i mnogi drugi.

RepublikaFoto: e-stock/Stanislav Nedelja
Ceca Ražnatović

- Jako mi se dopadaju kolege iz Srbije, često zapevam Cecine pesme i volim da ih slušam. Takođe i pesme Saše Matića, rekla je Kristina, a na pitanje da li bi snimila duet sa seksepilnom Milicom Pavlović, kaže:

- Mica je drugačija, izazovna, provokativna, seksi i zaista verujem da će biti velika zvezda. Rado bih snimila duet sa njom i sigurna sam da bi to bio pravi pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading