(FOTO) Da, istina je, raskinuli smo: Marko MIljković šokirao sve i potvrdio da je došao kraj njegove ljubavi s Lunom!

Autor: Espreso.rs, Republika.rs

Zabava

12.12.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, uprkos svim naoporima da održe vezu, koja je u poslednje vreme na klimavim nogama, nisu uspeli i par se konačno razišao.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna i Marko

Miljković i Đoganijeva su i nakon izlaska iz rijalitija, ostali pod lupom javnosti i svaki njihov korak se pomno prati. Svaka svađa, raskid, pomirenje, ne mogu proći neopaženo. Iako se u javnosti dosta spekulisalo i o Luninoj trudnoći, na kraju se ispostavilo da od toga neće biti ništa jer je konačno pukla tikva.

U prilog tome da se Marko teško nosio sa Luninom slavom govore i njegovi česti ispadi pred medijima, gde ga je i skoro na Informerovoj žurki Đoganijeva pred svima opomenula da se ponaša pristojnije prema predstavnicima sedme sile. Možda je time dolilo ulje na vatru ili je to čak bila kap koja je prelila već prepunu čašu, ali u svakom slučaju Miljković je prokockao sve svoje šanse.

RepublikaFoto: instagram.com/marko.miljkovic
Luna Đogani i Marko Miljković

Inače, Lunina popularnost i dalje raste, sa samo dve pesme uspeva da puni klubove i njeni saradnici joj često savetuju da se kloni Miljkovića i njegovog negativnog uticaja. Ona potiče iz porodice poznatih roditelja i ume da se ponaša u javnosti i da ispoštuje i novinare i publiku, dok njemu od početka smeta sve što ona radi, a to primećuju i ljudi iz njenog okruženja. 

Međutim, kako saznajemo, na kraju opet nije ostavila Luna njega, jer je zaljubljena, već je on presekao i ne želi više da se bori sa svim što mu smeta.

Oboje su, navodno, u fazonu da se više neće miriti, jer ni Đoganijeva ovog puta neće preko svog ponosa. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Tragom ovih informacija pokušali smo da stupimo u kontakt s Lunom i Markom, ali kako oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke, pozvali smo Luninog najboljeg prijatelja Sava Perovića. 

S obzirom na to da joj je sve vreme u "Zadruzi" bio podrška i rame za plakanje u ovakvim situacijama, pretpostavili smo da je tako i sada.

On nije delovao iznenađeno kada smo ga pitali za definitivan krah Lunine veze s Markom, pa se čak nije trudio ni da demantuje, iako nije potvrdio:

Neću da kažem ni da li jesu, ni da li nisu raskinuli, njihovu vezu ne komenarišem, ja samo mogu da kažem da sam uvek uz Lunu, šta god da joj se u životu dešava, kratko je rekao bivši zadrugar za naš portal.

Nakon toga se oglasio i Marko Miljković na svom instagram profilu gde je potvrdio navode da su raskinuli:

Foto: Instagram/printscreen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vojo

12.12.2019 22:46

Dosta glume i maskenbala!

Snele

12.12.2019 22:57

Ne mogu vjerovati.

Adam

12.12.2019 23:13

Zez ili istina, pitanje je sad.

Deka

12.12.2019 23:17

Dosta glumatanja i maskenbala.