Ne želi da bude "deo estradnog mulja", pa se povukla sa muzčke scene: Evo čemu se Indira Radić sada posvetila!

Autor: Alo

Zabava

13.12.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Radić je napravila pauzu u svojoj muzičkoj karijeri i povukla se sa estradne scene, a za to ima dobar razlog.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Indira Radić...

Naime, pevačica je istakla da ne želi da bude "deo estradnog mulja" i da je pravo vreme da se odluči na ovaj potez.

Svoju odluku da se povuče sa estradne scene smatra i te kako ispravnom, jer joj balans koji je postigla neizmerno prija.

- Kada bih počela da pričam o estradi i tome zbog čega sam se povukla iz tih krugova, sigurno bih pričala do sutra. Kada čovek prepozna situaciju oko sebe i kada uvidi da ne pripada onome što mu se nameće, mora da napravi pravi potez i ode. Ako ne ode i ne spasi se, ostaje mu da pliva u mulju i bori se da ne potone - rekla je ona, pa dodala:

- Umorila sam se od estrade i to je glavni razlog zašto sam se povukla. Čovek dođe u određene godine kada je najbitniji sam sebi. Tada živi u svom svetu, koji čuva od svega i svih. Drugačije ne bi moglo da mi bude dobro i drugačije ne bih bila srećna. Iako o svim kolegama mislim samo najbolje, to ne znači da su svi dobri za mene. Zato negujem porodicu i prave prijatelje, gledam u svoje dvorište, ne u tuđe i trudim se da budem ispravna - rekla je otvoreno Indira.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Indira...

Indira je istakla da je sada maksimalno posvećena svom unuku i da je ponosna na sebe što je uspela da napravi balans između privatnog i poslovnog života.

- Ponosna sam što sam između svog privatnog života i posla uspela da napravim balans kakav je u današnje vreme teško napraviti. Hvala Bogu da sam sve ove godine ostala svoja i da me ništa nije omelo na putu kakav sam sebi zamislila. Moja najveća zadovoljstva su moj unuk, sin i snajka. Napravila sam tako da ne dopuštam nikome da uzima moju energiju. Uživam u tome što sam baka, i to vitalna baka, i što moj unuk ima predivne roditelje na koje sam ponosna - zaključila je Indira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading