Majka Nadica otkrila do sada nepoznate detalje iz života Kockareve: Kija je u mladosti prala šoferšajbne da bi kupila svojoj baki OVO!

Autor: IDJTV

Zabava

16.12.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Kristine Kije Kockar otkrila je detalje koje javnost o njoj nije znala i mnoge iznenadila.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija i Nadica

Nadica je između ostalog priznala da je Kijin prvi dečko imao nadimak "G*za", kao i da je kad je bila mala plakala kada nešto nije po njenom.

- To kad sam bila mala. Sada plačem samo uz filmove i loše muškarce - rekla je Kija.

na je rekla i da je kod ćerke Kije nervira što je asocijalna u odnosu sa bliskim ljudima, ali da je jedina koja je razume. Prvi neozbiljan posao Kije Kockar bilo je pranje šoferšajbni na pumpi.

- Bila si osmi razred, nisu ti dali da radiš zbog visine, pa su ti u prvom razredu srednje dozvolili - rekla je Nada, a Kija je dodala da je bilo mnogo novca.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Kija Kockar

- 2007. godine sam baš zarađivala, otišla sam na more u Grčku - izjavila je Kockareva. Od prve zarade Kija je kupila crvene venecijanere baki da ih stavi u sobu.

Nada se nasmejala na pitanje koji joj se Kijin momak najmanje dopadao.

- Moja mama je stvarno kul i prema svima super, čak ih brani od mene, ali naravno da je na mojoj strani. Do poslednjeg trenutka je kako treba, ali kada se završi kaže mi šta misli. Svaki je bio loš kad se veza završila. Momci su bili dobri dok su bili sa mnom - kazala je Kockareva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojkan

16.12.2019 15:37

Važno je raditi pošteno.

Bojan

16.12.2019 21:56

@Vojkan - Tako je, a ne biti prevarant i manipulator kao Kija Kockar.