Intervju: LUKINA SESTRA REKLA, PA POREKLA!

Autor:

Zabava

27.09.2017

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon najave Srpskog telegrafa da će se u štampanom izdanju naći izjava rođene sestre Luke Lazukića, supruga pevačice Nataše Bekvalac, u čijim postovima na društvenim mrežama pljuje po svojoj sadašnjoj snaji, podigla se velika prašina. Lukina sestra Ana demantuje da je ikada bilo šta loše izjavila za Natašu i svog brata. Portal Srpskog telegrafa Republika.rs danas vam prenosi intervju koji nam je Lukina sestra dala neposredno pre objave teksta u štampanom izdanju.

RepublikaFoto: facebook.com/AngieBgd
Ana i Luka

Ekipa portala Srpskog telegrafa, Republika.rs juče je pre objave samog teksta " ISPOVEST SESTRE LUKE LAZUKIĆA: NATAŠA JE KU*VA",  stupila u kontakt sa Anom putem telefona u kojem je iznela niz informacija ko je zapravo njen brat.

- On nema ništa od svoje imovine. Sve nekretnine i novac su moji i mojih roditelja - započela je svoju priču Lukina sestra.

- Moji roditelji neće da čuju za njega i Natašu. Pročitala sma čak i pismo u kojem je moj otac tražio Luki da vrati novac koji mu je pozajmio. Pa se pitam odakle mu 100.000 evra da pravi svadbu. 

Nas je zanimalo zašto je na društvenim mrežama Ana oplela po Nati.

- Ne vodim ja nikakvu kampanju protiv nje, ja samo štitim svoje interese.  

Kako reaguju tvoji roditelji?

- Moja mama je zabranila da Nataša dolazi kod njih, da se upoznaju, zato nisu ni bili na venčanju.

Kako vi gledate na njegovo pojavljivanje u medijima?

- Luku predstavljaju mediji onakvog kakav on nije. Mene to jako nervira. IT stručnjak, biznismen, on nije ništa od toga. 

Nataša ga je tako predstavila....

- Pa verovatno njoj tako odgovara. Ja najbolje znam šta on škole ima, znam ko je i šta je.

Čime se bavi Luka?

- On je završio Sportsku gimnaziju, pa posle toga BK sportsku akademiju. Bavio se košarkom sve do povrede koju je imao. Onda je počeo da ulazi kao partner sa kafićima i restoranima na procenat. Procenat na tome i navodne zarade na tome.... Pa on nema, bre, svoj stan...

Pa zar nije nedavno pisalo da se zgrada u kojoj on živi na Dorćolu zapalila?

- Ma kakvi, sećam se toga. Pisalo je da u zgradi koja se zapalila pored Raduljice živi i Natašin budući suprug Luka. On je taj stan rentirao. Od kada je prodao stan koji sam mu ja dala, živi od druga do druga...

Znaš li ko mu je bio kum na venčanju?

- Neki Dragan pilot. Ali, to je njegovo instant društvo. Svi u Beogradu znaju ko je on i koliki je patološki lažov, pa se njegovo društvo svodi na druženje od par dana. 

Podsećamo, ekipa Srpskog telegrafa danas je objavila tekst u kojem je objašnjeno na koji način je Lukina sestra na društvenoj mreži Fejsbuk vređala snajku Natašu Bekvalac, iznoseći niz ureda na njen račun. Posle toga je sve objave povukla sa Fejsbuka, osim jedne koja joj je promakla a odnosi se na 13. septembar, gde je javno napisala da na pitanja vezana za svog brata seče poznanstva zauvek.

Foto: facebook.com/AnaAngieKalinic
Objava koju Ana nije obrisala

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading