Sneg i sjajna muzika: Indira Levak otvorila ski stazu u Kolašinu!

Autor:

Zabava

17.12.2019

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Levak prošlog vikenda svojim koncertom otvorila je zimsku turističku sezonu na skijalištima u Kolašinu u saradnji sa Ministarstvom turizma.

Foto: G. DOLJANČEVIĆ
Indira Levak

Veliki broj ljubitelja zimskih čarolija uživalo na suncem okupanoj planini Bjelasici na skijalištu Kolašin 1600, gde ih je zabavljala bivša pevačica grupe Colonije.

- Oduševljena sam Crnogorcima i ovom planinom i čast mi je što sam baš ja otvorila ski stazu i zimsku sezonu. Iako sam na dijeti, i režimu ishrane, moram da priznam da sam morala da bocnem koju kobasicu i kačamak. Nisam mogla da odolim jer je bilo savršeno - bila je iskrena Indira.

Foto: G. DOLJANČEVIĆ
Indira Levak

Inače, Skijaški centar Kolašin 1600 je ugostio preko hiljadu ljubitelja zimskih sportova, uprkos tome što nije bilo dovoljno snega za bezbjedno skijanje, prisutni su uživali u Indirinom besplatnok koncertu, kao i u besplatnoj vožnji na žičari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading