Marko nije bio njena srodna duša: Luna zajubljena u starijeg muškarca, uskoro staje na ludi kamen?!

Autor: Alo

Zabava

18.12.2019

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka u rijalitiju i novopečena pevačica Luna Đogani raskinula je sa Markom Miljkovićem posle gotovo godinu dana.

RepublikaFoto: youtube.com/IDJVideos.TV
Luna Đogani

Đoganijeva je priznala da joj je teško, ali da gura dalje i da se neće pomiriti sa njim. Astrolog Dušan Veličković je otkrio kakva sudbina čeka Lunu, da li će sledeće godine imati više sreće u ljubavi i kako će joj krenuti muzička karijera.

- Luna je uradila pravu stvar kada je ostavila Marka jer on nije bio njena srodna duša. Njoj je potreban stariji muškarac koji će razumeti njene bubice i moći da smiri njene ljubomorne ispade. Luna je dosta sazrela od kada je dva puta učestvovala u rijalitiju, ali ljubomore nikada neće moći da se otarasi jer joj je to u krvi i baš zbog toga veza sa Miljkovićem nije mogla da uspe - objašnjava Veličković i dodaje da bi mladoj Đoganijevoj najbolje bilo da se posveti karijeri.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Posle godinu dana pukla ljubav sa Markom

- Ova godina je bila veoma turbulentna za Lunu, ali i uspešna. Naime, postoji veliki broj ljudi koji je podržavaju, a njen muzički talenat je isplivao. Sledeće godine će doživeti vrhunac. Ona će u 2020. imati dosta poslovnih ponuda i sve će ih iskoristiti, a osim pevanja započeće ponovo neki privatni biznis. Pošto će joj posao cvetati, ljubav će malo zatajiti jer i dalje pati za Slobodanom Radanovićem, iako to ne želi da prizna. On je bio njena velika prava ljubav, kao i ona njegova, ali jednostavno im se nije dalo. Marko je bio njegova zamena, ali pokazao se kao neadekvatan. Svi znaju da je kada Luna peva o ljubavi i bolu to namenjeno Slobi, ona još pati za njim - tvrdi astrolog i otkriva da Đoganijeva neće moći da bude sama.

- Luna je kao njena majka, ne ume da bude sama i uvek joj je potrebna muška pažnja. Početkom aprila sledeće godine će upoznati starijeg muškarca, a pošto će se veoma zaljubiti, nije isključeno da stane i na ludi kamen. Ipak, 2020. joj je najbolje da se posveti karijeri i snimanju pesama jer će doživeti nezapamćeni uspeh. Takođe, Marko će pokušati ponovo da je osvoji, ali bezuspešno jer je Luna napokon presekla i otkačila ga. Miljković njoj nije potreban i samo je koči, umesto da bude njena podrška - kaže Dušan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Željko

18.12.2019 19:50

Luna je imala starijeg muškarca Marka, koji je razumeo njene bubice i mogao da smiri njene ljubomorne ispade. Ne treba joj još jedan stariji muškarac.

Odgovori 14 1
Žarkić

19.12.2019 21:25

Sa devojkom pijandurom niko neće da se zabavlja. A o veridbi i ženidbi nema govora.