(FOTO) Ne biste verovali! Nakon povratka na male ekrane, Dea Đurđević pokazala smisao života u jednoj fotografiji!

Autor:

Zabava

20.12.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka TV Pink, Dea Đurđević juče se vratila na male ekrane.

RepublikaFoto: instagram.com
Dea Đurđević

Naime, Dea od Nikoljdana ponovo gledaocima širom regiona ulepšava jutra i sa milionima delili najvažnije informacije iz zemlje i sveta tokom jutarnjeg programa "Novo jutro".Dea je u februaru ove godine doživela tešku saobraćajnu nezgodu od koje se još uvek oporavlja. U najtežim momentima, Dea je često govorila da su joj najveću snagu i podršku davali mama Snežana i izabranik Mladen Mijatović, reporter TV Pink.

 Na društvenoj mreži Instagram jedna od omiljenih voditeljki na našim prostorima podelila je fotografiju na kojoj se nalazi zajedno sa svojom majkom. Zbog ovog poteza oduševila je pratioce, a Dea i Snežana nisu skidale osmehe sa lica.

- Majka - napisala je Dea i stavila srce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majka ❤️

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Dec 17, 2019 at 9:31am PST

 

Odmah su usledili pozitivni komentari ispod ove fotografije, a mnogi su primetili i koliko Dea liči na svoju majku koja je uz nju bila uvek u najtežim, ali i srećnim trenucima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading