Šokirala prisutne izjavom na Svetog Nikolu: Ceca objavila da se udaje?!

Autor: alo

Zabava

20.12.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović ove godine zaređala je slavlja levo i desno, a onda se i našalila kako je sledeća na redu - njena svadba. Usred slavske večeri sinoć, ona je istakla da "život nije satkan samo od lepih situacija, ali da kad se zaređa ovako - i treba narod da se raduje."

RepublikaFoto: E-stock
Ceca Ražnatović

- Pa ja da se udam (smeh)! Šalim se, naravno, divno je da slavimo, da nam se svima lepe stvari dešavaju, život nije satkan samo od lepih situacija, ali kad se zaređa tako, treba da se narod raduje. Ja sam probala, znam kako to izgleda, najlepše je kada žena može da se uda i da uživa, da bude princeza, a kod ovo moje sazrevanje, ljudsko iskustvo, to se ne traži, ja nigde ne žurim, srećna sam sa svojom decom, a može se ljubav naći i u drugim situacijama, ja sam sebe organizovala kako sam želela i stvarno mi je lepo - rekla je Ceca, te istakla da nema problem sa tim da njeni gosti i prespavaju posle slave Sveti Nikola, zbog koje je ove večeri i otvorila vrata svoje porodične kuće.

- Golema je ovo kuća, može i da se spava, to su sve moji prijatelji. Kada domaćin otvori vrata svoje kuće, znači svi resursi su na raspolaganju. Kamo sreće da naš narod samo slavi - zaključila je Ceca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja lepa porodica....❤️Srecna slava! Zelim vam svima dobri ljudi mir,srecu i blagostanje!?

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Dec 19, 2019 at 6:49am PST

 

Ove godine, inače, za slavskim stolom zajedno sa porodicom i prijateljima, sedi i snajka Bogdana, što Cecu posebno raduje.

- Naravno da sam presrećna što sam dobila i snajku, očekujemo prinovu i to je sve prirodno. Najbitnije je kakva je kuća, kad nam dođu gosti, kakav je domaćin, ne brinite, meni gosti nikad ne odu gladni, iako je posna slava, mnogo je lakše spremati mrsnu, ali mi smo se izveštili - rekla je Ceca, pa dodala da su svi oni na čelu porodice, te da nema izdvajanja:

- Veljko je sve vreme domaćin, glava porodice. Svi smo mi na čelu, mi smo porodica, ne postoji ta hijerarhija, kao ovaj je glavni, ovaj je manje glavni. Ne, porodica tako ne funkcioniše, porodica funkcioniše sa kompromisom. Traži se uvek zlatna sredina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading