KONAČNO! Luna detaljno objasnila kako je došlo do raskida sa Markom, pa spomenula Slobu: Šta li će Radanović reći na OVO?

Autor: Alo

Zabava

20.12.2019

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani sigurna je da će se naći "budala koja će da bude sa njom", a do tada - toliko radi da i ne stiže da pati za Markom Miljkovićem.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Luna i Marko...

- Bilo je sve savršeno, ali, eto, desilo se sve bukvalno u dva dana. Ne znam šta da kažem. Jednog dana smo kitili jelku, drugog već nismo bili zajedno...

Nekada modna blogerka i rijaliti učesnica, a danas pevačica Luna Đogani prvi put je progovorila o krahu jedanaestomesečne veze sa Markom Miljkovićem. Naime, ona je istakla da su razlozi razlaza isključivo neslaganje u karakterima, kao i učestale svađe, ali i da ne postoji ni najmanja šansa da se s njim pomiri.

Ceca u svojoj pesmi kaže da najbolje izgleda kad se oseća najgore. Da li je to i tvoj slučaj?

- Da, slažem se sa Cecom. Ne kažem da se ja osećam fenomenalno, niti da umirem, ali... Bilo je i boljih dana.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani...

Kako si?

- Mnogo radim, pa ne stižem ni da razmišljam o tome kako sam, a to je olakšavajuća okolnost. Posao mi je trenutno na prvom mestu.

Šta se to desilo s Markom? Otkud raskid odjednom, a bili ste skladan par?

- Bilo je sve savršeno, ali, eto, desilo se sve bukvalno u dva dana. Ne znam šta da kažem.

Da li se nadaš pomirenju?

- Ne.

Marko je izjavio da se u spoljnom svetu vas dvoje nikada ne biste ni smuvali jer ti napolju nisi ista kao u rijalitiju?

- Ne zanima me šta on priča jer sam se u obe „Zadruge“ pokazala kao najiskrenija. U prvoj sam bila drugoplasirana, a u drugoj sam pobedila, isključivo zbog svoje iskrenosti. Te što komentarišu da sam folirant bih zamolila da odšetaju od mene.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Marko i Luna...

Da li ti je raskid s Markom poljuljao samopouzdanje?

- Ne. Nikada nisam bila sigurnija u sebe i napokon posle dužeg vremena svesna sam ko sam, šta sam i koliko vredim. Jedno jutro sam se probudila, pogledala se u ogledalo i rekla sebi: „Alo, devojko, ako ti nisi svesna sebe nego mora neko drugi da te ubeđuje koliko vrediš, ti nisi dobro. Niko nije vredan toga da sebe ubijaš u pojam.“

Rekla si mi nedavno da nisi spremna za udaju i decu. Marku je odavno vreme. Da li ste se možda mimoišli i zbog toga?

- Ja nisam spremna za taj korak, ali nas dvoje zapravo nikada nismo ni pričali na tu temu i ja zaista ne znam ni da li je on planirao sa mnom brak i decu. Ja imam 23 godine i sada hoću da gradim estradnu karijeru, a ne da rađam decu i zatvorim se u kuću. Naravno da želim da jednog dana budem majka i nekome žena, ali sve u svoje vreme.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
Luna Đogani...

Da li ima mesta za priče da je Marko preko tebe želeo da promoviše svoj brend i iskoristi vezu sa tobom zarad lične koristi?

- Sve može da se priča, ali ne da među nama nije bilo ljubavi. Markova i moja veza nije bila loša sve vreme. Neću sebe da mučim pitanjima da li me je voleo ili nije i da lupam glavu. Znam da ja njega jesam, a verujem i da je on mene.

Da li bi pre popila kafu sa Slobom ili s Markom?

- Ne pijem kafu sa bivšim momcima. Kad se završi veza, ja stavljam tačku na tu priču, tako da ni sa jednim ne bih pila kafu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/printscreen
Ne želi da pije pića sa bivšima, Marko, Luna, Sloba...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stojko

20.12.2019 18:33

Bilo je sve savršeno, ali, eto, desilo se sve bukvalno u dva dana. Ne znam šta da kažem. DA KAŽE ŠTA SE SVE DESILO U TA DVA DANA.

vesko perosevic

21.12.2019 03:11

Prava istina je lajv Gastoza 8 12 jer je Luna bila u stanu zbog toga je Marko raskino jer je to prvara i nepostovanje coveka koga volis sramota

Miki

21.12.2019 09:06

Laže. Uvek laže. U Zadruzi dozivala bivšeg i jedinog javnog dečka. Pa dozivala i Gastoza.