Nekada je rijaliti bio za poznate ljude, a sada za anonimuse: Zorana oplela po današnjim učesnicima, pa se osvrnula na svoje učešće na "Farmi!

Autor: Alo.rs

Zabava

21.12.2019

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Pavić obeležila je jedno vreme domaće muzike, pojavila se u jednom od prvih rijalitija u Srbiji, a onda se povukla.

RepublikaFoto: Instagram.com/zourana_guevara
Zorana Pavić

Pevačica je otkrila da je nekad rijaliti bio drugačiji u odnosu na ovaj danas.

- Komentarisala sam sa dragim drugarima koji su bili sa mnom na "Farmi", iako je delovalo napeto i bilo je ružnih stvari, da to dolazi kao Kembridž i Oksford u odnosu na ono što se dešava sada-  rekla je Zorana za "Bekstejdž" i dodala

"To su bile zaista poznate ličnosti, a sada koristi anonimnim ljudima da se za njih čuje. Međutim, svako ima pravo na svoj put."

Ona je otkrila da je u dobrim odnosima sa pevačicom Jovanom Pajić.

- Mi jedna drugu zovemo majka i ćerka. Žao mi je što se ne viđamo, ali toliko brzo se živi, sve se svelo na rođendane. Ali Jovana je jedno divno biće, srećna sam što Saša i ona imaju dva anđela- izjavila je Pavićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

21.12.2019 20:46

Zorana je potpuno u pravu. Pokušavaju da od anonimaca naprave VIP ličnosti. Ko je ostao VIP ličnost iz Zadruge 1? A ko je ostao VIP ličnost iz Zadruge 2? Svi su za jednokratnu upotrebu osim pobednika.