Da mališani imaju gde da se zabavljaju: Rada u svom rodnom selu pravi igralište za decu!

Autor: kurir.rs

Zabava

25.12.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manojlovićeva rešila da preuredi svoje dvorište, pa je angažovala projektante.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Otkako je postala pevačica, Rada Manojlović se iz rodnog sela Četereža preselila u Beograd, ali rodnu grudu nikad nije zaboravila. Štaviše, ona je u svom mestu na jugu Srbije pre tri godine sagradila kuću, a sada želi da ode korak dalje i napravi dečje igralište u dvorištu.

Ta investicija će da je košta, ni manje, a ni više, nego 15.000 evra. Izgradnja je planirana za leto sledeće godine.

Pevačica je projektantima dala da osmisle plan, a na zelenom prostoru ispred njenog doma da budu raspoređene kućice, ljuljaške, klackalice, penjalice, vrteške, tobogani, deo za mini sportske terene, urbani mobilijar, a pored trave, biće i sigurnosna podloga.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Ulaže novac u rodno mesto

Radin brat Nenad Manojlović ima dvoje dece, a i ona želi da bude majka, pa će im igralište dobro doći da mališani imaju gde da se zabavljaju, a tu je i deda Rade, koji sa suprugom održava domaćinstvo.   

- Rada obožava svoje rodno selo. Čim planira da gradi dečje igralište, to znači da će uskoro da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi. U svemu je podržavaju sestra, brat i tata, koji će i da joj pomognu u realizaciji ovog projekta - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading