Pevačica i papirološki okončala drugi brak: Anabela i Andrej od juče zvanično razvedeni!

Autor:

Zabava

26.12.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas i 11 godina mlađi Andrej Atijas juče su se razveli u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, bez pompe i skandala, koji su poslednjih godina pratili njihov brak.

Foto: instagram.com/anabelci
Anabela i Andrej

Atijas je, naime, prošle godine u septembru prebio Anabelu, ali mu je ona batine oprostila brzo, iako je tada tražila zaštitu od policije i medicinsku pomoć. Pevačica je pored omalenog Bosanca prošla pravu agoniju i godinama je krila koliko muke i bola je trpela u sedmogodišnjem zajedničkom životu sa Andrejem, koji je u više navrata prekidala, ali mu se uvek vraćala, prvo zbog zajedničkog deteta, šestogodišnje ćerke Blankice, a onda i zbog emocija koje ni danas, kada je njihov brak okončan, nisu skroz iščezle. Tek pre tri meseca, kad je rešila da definitivno prekine brak sa Atijasom, Anabela je progovorila koliko joj je teško.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Anabela i Andrej nakon okončanja braka

- Ovo je prvi put da govorim o razvodu uživo. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati, iako ćemo i jedno i drugo da krenemo dalje, a on je već krenuo. Ja moram da priznam da sam danima bila kao da mi je neko umro. Nijedan me muškarac nije osvajao tako kao on - rekla je Anabela u jednoj TV emisiji u septembru ove godine.

Početkom ovog meseca saznalo se da se Andrej leči od alkoholizma na jednoj privatnoj klinici u Beogradu i da je Anabela njegova glavna podrška u svakom smislu, kao i da plaća njegovo lečenje.

Andrej: Tačno je da smo se upravo razveli. Čuli ste, a trudili smo se da to ne dođe do medija

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

U zgradu suda iza Hrama Svetog Save Anabela i Atijas su juče nekoliko minuta pre 14 sati stigli zajedno, bez advokata. Pevačica je došla bez trunke šminke, u tamnoj odeći, verovatno zato što sahranjuje brak u koji je doskoro verovala, dok se Andrej opredelio da pred sudiju izađe sa šeširom.

Popeli su se stepenicama do sudnice na drugom spratu i dok je Anabela strpljivo sedeći čekala da ih prozovu, kad njihov proces dođe na red, Andrej se nervozno šetkao hodnikom i u jednom navratu prisluškivao na vratima sudnice šta se dešava iza njih. U jednom momentu Andrej je verovatno za Instagram pravio fotografije sa isplazenim jezikom. Par se pred sudijom zadržao manje od pola sata, a sve su se lako dogovorili.

- O Blanki će se starati Anabela, a Andrej će je uredno viđati kad god poželi. Ovo je bilo neobično suđenje, kakvo se retko viđa, jer su emocije među partnerima prisutne i dalje, koliko god problema da su imali. Međutim, alkoholizam je, kao i u mnogim slučajevima, razorio porodicu - otkrio je izvor Srpskog telegrafa iz suda.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Po okončanju braka Anabela je poslala Andreja da plati troškove suđenja, a ona je ostala u sudu da ga sačeka. Kad su završili sve što treba, zajedno su izašli iz suda i uputili se ka parkiranom belom automobilu, kojim su se zajedno i odvezli.

Pozvali smo Anabelu i Andreja da nam potvrde da je i zvanično njihov brak okončan, ali ona se nije javljala, dok je on bio predusretljiv.

- Da, tačno je da smo se upravo razveli Anabela i ja. Čuli ste, a trudili smo se da to do ne dođe do medija. Saznali ste pre nego smo izašli iz suda - rekao je Andrej za Srpski telegraf, a onda istakao da drugu ženu neće tražiti, kao ni Anabela dečka.

- Mi smo najbolji prijatelji za ceo život nas dvoje i naša ćerka uz Anabeline dve iz prvog braka su naša najveća sreća-, istakao je Andrej.

O odvikavanju od alkohola Andrej je samo kratko prokomentarisao, trenutno neraspoložen da detaljiše na tu temu.

- Sve je to dobro i biće još bolje - rekao je Atijas.

Anabela uvek bira labilne muškarce sklone porocima

Pre braka sa Atijasom Anabela je bila u braku sa kolegom denserom Gagijem Đoganijem, sa kojim je dobila dve ćerke, javnosti dobro poznatu rijaliti-zvezdu i odskoro pevačicu Lunu Đogani i šesnaestogodišnju Ninu.

Brak sa Gagijem, kojeg je takođe neizmerno volela, Anabela je okončala zbog njegove zavisnosti od droge, a mnogo puta su oboje govorili na tu temu i priznali da je Gagijeva neodgovornost i nemogućnost da se liši poroka razlog njihovog razlaza.

Foto: ST/Dragan Kadić

 Razvela se i otišla da se sredi

Nakon što se rastala sa sada već bivšim suprugom Andrejem, Anabela je na Instagramu objavila snimke iz šminkernice, gde se spremala za snimanje. Pre toga je ostavila nekoliko izjava slavnih pisaca u kojima se pronašla.

- Ako te neko čini više tužnim nego sretnim, koliko god da volite tu osobu, morate je pustiti - napisala je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vojkan

26.12.2019 13:46

Postigla uspeh pa je sretna.

Odgovori 28 0
Žikica

26.12.2019 18:25

@Vojkan - Anabela se ponovo razvela, i još je i sretna.

Odgovori 12 0
Vojkan

26.12.2019 15:07

Da li se žali ili se hvali?

Odgovori 29 0
Tanya

26.12.2019 17:19

Ova dosadila vec samo da je u novine nema veze dal zbog batine, fejk razvoda ,jer karijera joj zavrsila vec kad je pocela 90 te,najskadalozna porodica balkana,bukva djogaj atijas ,djaba im naslovi ljudi ih ne vole pa ne vole ne mozes ti nasilu da se nameces .

Odgovori 22 0