Ceca joj već četiri godine ne daje ni dinara: Evo kako se i od čega izdržava Anastasija Ražnatović!

Autor:

Zabava

29.12.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović u jednoj emisiji odgovorila je na pitanje koje je sve zanimalo, ko je finansira? Ona je istakla da već skoro čestiri godine samostalna devojka, te da od poznate majke i ne traži novac. Kako se pričalo i o tome da li joj je Ceca možda odredila limit na kartici, mlada pevačica progovorila je o finansijama, pa otkrila pravu istinu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ceca i Anastasija

- Već sigurno četiri godine samu sebe izdržavam, te nisam uopšte tražila novac od majke. Veoma mi je drago, ponosna sam na to. Težila sam da budem samostalna i to se ostvarilo. Najviše zarađujem od Instagrama i godišnjih ugovora - izjavila je ona u "Lično, nezvanično", pa objasnila zašto još uvek ne vozi.

- Zato što učim za vozački, uskoro imam teorijski ispit, tako da, poželite mi sreću. Nadam se da ću se super snaći u tome, iako mi moj brat govori da ću biti najgori vozač na svetu, jer nemam apsolutno nikakvu koordinaciju. Mislim da ću se super snaći, pokazaću im suprotno. Veoma često se vozim i taksijem - otkrila je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stršljen

29.12.2019 19:02

A i ostavština.

Željko

30.12.2019 19:09

Možemo da se lažemo da se može živeti od Instagrama i Youtube kanala.