Znam da ću i dalje plakati: Luna otkazala novogodišnje nastupe!

Autor: Alo.rs

Zabava

31.12.2019

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani može da se pohvali da je prethodna godina definitivno bila njena!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Osim pobede u rijalitiju, uspela je da uz svoje ime doda epitet pevačice, a njene pesme su veoma brzo postale hitovi i uveliko se slušaju.

Veza sa Markom Milljkovićem nije izdržala turbulenicije, ali kako kaže, on će zauvek biti njen prijatelj, iako se nije nadala raskidu.

- Prošla godina bila je sve o čemu sam maštala. Na poslovnom planu nije moglo da bude bolje, iako mi je ljubav zakazala. Nije bilo onako kako sam se nadala, nisam ni mogla da pretpostavim da ćemo raskinuti. Imali smo razmirice i ponekad smo se svađali kao i svi parovi, ali o raskidu nisam razmišljala - iskreno priča Luna i dodaje da i dalje veruje u ljubav.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Marko Miljković

- Ma biće još raskida, suza, nerviranja, pa mlada sam ja. Nikada neću reći ništa ružno za Marka jer mi je vreme provedeno s njim bilo prelepo. Znam da i on nikada neće loše pričati, tako smo se dogovorili. I sada kada pričam o njemu, plače mi se, pošto mi je sve ovo bilo neočekivano i brzo, nisam ni stigla da se pripremim da ću ostati bez njega, ali tako je najbolje, bar u ovom trenutku - kaže Luna i dodaje da sve zanima da li će se pomiriti sa dečkom.

- Mnogi me pitaju da li maštam o pomirenju sa njim, a ja stvarno ne znam šta da odgovorim na to. Ne razmišljam o tome jer stvarno mislim da je ovo sada konačno i da nema dalje. Oboje smo krivi. Guram dalje, ništa loše nisam uradila Marku nemam zbog čega da se stidim. Znam da će biti još ljubavi u mom životu, mlada sam i ne brinem se - kaže Đoganijeva i otkriva da joj je u ovim trenucima pordica najbitnija.

RepublikaFoto: instagram.com/marko.miljkovic
Marko i Luna

- Mama, moje sestre i najbliži prijatelji su mi najveća podrška u ovom trenutku. S njima sam po celi dan kada ne radim i onda ne stižem da mislim o raskidu. Novogodišnja euforija me je povukla i onda nisam ni stigla da mislim o tim tužnim momentima. Kupovala sam poklone za moje sestre, mamu, kitila jelku, sređivala svoj stan i spremala se za novogodišnji nastup. Odlučila sam da za praznike ne nastupam i budem sa svojim najmilijima. Želim da mamu zagrlim prvo i da se vratim u detinjstvo kada je sve bilo bezbrižno - priča pevačica i tvrdi da se praznicima raduje kao dete.

- Deda Mrazu se radujem kao blesava. Obožavam prazničnu atmosferu, osećam se bezbrižno. Iako se sećam da je mama često nastupala za Novu godinu, znam da smo jedva čekali da se probudimo kako bismo obavili praznični ručak. Baš želim da mi prođu praznici, puni ljubavi od moje porodici - kroz smeh kaže Luna.

Iako je imala puno ponuda da nastupa u najluđoj noći, Luna je odlučila da Novu godinu provede u krugu porodice, te peva samo preko dana. "Mama i moje sestre Nina i Blankica su mi sve u životu i shvatila sam da želim sa njima da budem za praznike. Zato sam odbila da pevam za Novu godinu, već samo nastupam preko dana u Novom Sadu na jednoj žurki. Uvek me je zanimalo kako se ljudi provode preko dana i čekaju Novu godinu", kaže Đoganijeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dušan

01.01.2020 11:20

Organizatori polako otkazuju Luni kad shvate da ona otvara usta na plejbek, pa i to nevešto. Ne zna reči svih pesama sa kojima nastupa, ispada joj mikrofon a pesma sa čuje sa laptopa, stalno pruža mikrofon publici da publika peva umesto nje, ne može da ispuni zabavu za celo veče već samo peva u pauzama drugih pevača . . . . . . . . . Jednostavno nije spremna za nastup. Ili je pevačica ili je igračica. A izgleda nije ni jedno ni drugo.

Odgovori 22 1
Stojko

01.01.2020 13:54

Pa zašto je majka Anabela ne nauči kako da otvara usta?

Odgovori 18 0
lola

01.01.2020 16:20

I za mene je moja majka svetinja ali ta ista majka mi ne odredjuje kako cu sebi da organizujem zivo. Vidimo kako je sebi zivot uredila pa bi i cerku da povede istim putem. Luna ,mnogo gresis.

Odgovori 15 0
Šofer

01.01.2020 16:46

Luna opet laže. Imala je nastup samo danas u 12 časova. Posle toga nije imala nikakve ugovorene nastupe.

Odgovori 16 0