Teodosić neće da mu se dete rodi u Srbiji!

Autor: kurir.rs

Zabava

29.09.2017

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin je pre samo mesec dana pričala da se neće preseliti u Ameriku, međutim, planovi su se promenili. Na to je najviše uticao njen nedavni razgovor sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem koji trenutno igra za Kliperse u Los Anđelesu.

RepublikaFoto: instagram.com/milosteodosic4
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić!

- Njihov je plan da prošire porodicu i da glumica trudnoću i porođaj, ako sve bude kako treba, dočeka u Americi. Oni su svakako sada orijentisani na to da prošire porodicu, dok će Jelisavetina karijera da pričeka. Ona je svakako snimila scene za projekte koje je imala - kaže izvor blizak mladom bračnom paru i dodaje:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelisaveta Orašanin

- Jelisaveta jedva čeka da se ostvari u ulozi majke, dok Teo otkada se oženio sanja dan da postane otac. Kako je njegov život sada vezan za Ameriku, bilo je sasvim logično da Jelisaveta odluči da ode kod njega. Poslednji razgovor koji su vodili putem Skajpa prelomio je njihovu odluku. Jelisaveta nije imala neke primamljive ponude za snimanja zbog kojih bi bilo vredno ostati u Srbiji, dok neke koje je i prihvatila može da snimi za nekoliko dana kada doputuje iz LA. S druge strane, sasvim je izvesno da će se Miloš u Americi zadržati nekoliko godina jer ulazak u NBA ligu mu to omogućuje, pa joj je objasnio da nema svrhe da ona ostane u Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading