Izbegavala da ih pozove: Tea Tairović se nije čula sa Šabanovom porodicom posle nesreće, a evo zašto!

Autor: srbijadanas.com

Zabava

04.01.2020

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović, poslednja je pevačica koja je pevala sa Šabanom Šaulićem, samo nekoliko sati pre stravične saobraćajne nesreće u kojoj je pevač tragično izgubio život, zajedno sa svojim muzičarem Mirsadom Kerićem. Samo pukim slučajem, pevačica se nije našla sa njima u istom automobilom, što joj je nesumnjivo spaslo život.

RepublikaFoto: instagram.com
Tea je nastupala sa Šabanom

Međutim, Tea nije prisustvovala Šabanovoj sahrani, a ona je to objasnila time što sa porodicom pevača nije imala neki kontakt.

Ona ne krije da joj je jako teško palo to što se dogodilo njenom kolegi, ali da isto tako nije želela da se nameće porodici u ovakvom trenutku.

- Poslala sam njegovom unuku Luki poruku, jer se sa njim znam. Napisala sam mu da mi je žao. A sa ostalim članovima porodice ni pre nisam kontaktirala, pa mi je bilo bez veze da se namećem - rekla je Tea prošle godine nakon pogibije "kralja narodne muzike".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Šaban i Tea su snimili zajednički duet

Mladu i atraktivnu Tairovićevu su često povezivali sa kraljem narodne muzike, a sa njim je često i nastupala, kao i poslednje noći pred kobni događaj u Nemačkoj.

Podsetimo, Tea i Šaban imali su nastup u Nemačkoj, o čemu svedoče i broji snimci. Pevač je, kako kažu, bio raspoloženiji nego obično i niko nije ni slutio da će mu noć sa pevačicom biti zapravo poslednja. Tog 17. februara 2019. godine oni su se razdvojili i svako krenuo svojim putem za Beograd, jer su imali odvojene letove, a epilog je smrt pevača i žal za izgubljenim životom pevačke legende.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading