(FOTO) Skandalozno ponašanje repera i folkera u Cirihu: Cobi i Lazić urinirali po aerodromu, pa poručili fanovima: "Sirotinjo, je*emo vas u usta"!

Autor:

Zabava

08.01.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Veljković Cobi i Darko Lazić već prvih dana nove 2020. mogu da konkurišu za prostačko ponašanje godine. Reper i folker su objavili video: "Pišamo po sirotinji", koji je zgrozio sve njihove fanove.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV HAPPY/e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Darko Lazić i Cobi...

Naime, Cobi je na svoj instastori okačio video sa aerodroma u Cirihu, gde se vidi kako urinira po pisti dok sa Darkom Lazićem ulazi u privatni avion. Ovaj prostakluk dodatno su začinile sočne psovke koje je Veljković izrekao dok je snimao video.

- Pišanje po ciriškom aerodromu. Ajde, Darko, sad da se ispišamo. Opa, ide gas, bre. Mamu vam je*em, bre - vikao je Cobi u kameru dok je snimao trenutak uriniranja na pisti.

Foto: instagram.com/cobi.v
Cobijeva objava...

Samo nekoliko trenutaka kasnije nastavio je sa prostačkim ponašanjem, ali u privatnom avionu u koji je ušao sa Lazićem.

- Je*em vam mater, bre. Obični smrtnici, gledajte gde smo. Prajvat džet. Sirotinjo, je*emo vas u usta. Evo mog brata Darka Lazića. Ide gas - vikao je Cobi dok je Lazić iz mraka širio ruke neposredno pre poletanja aviona.

Ovaj snimak doslovce je šokirao sve Cobijeve fanove, te su isti ubrzo raširili društvenim mrežama i nisu štedeli uvrede na Cobijev račun.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Slobodan Veljković Cobi...

- Vepar nasmejani. Kokain loš, nikakav. Je l' mu je Miljana Kulić neki rod - samo su neki od komentara na račun njegovog ponašanja.

Obični smrtnici, gledajte gde smo. Evo mog brata Darka Lazića. Ide gas, rekao je reper

Očigledno je i sam Cobi shvatio koliko je preterao kada se ujutru probudio, pa je brže-bolje obrisao ne samo storije sa Instagrama nego i sve tvitove. Od tada se nije oglašavao dok nije prošla oluja uvreda fanova. Međutim, skandaloznije od ovih snimaka je činjenica da se ni Lazić, a ni Cobi ni osam dana nakon ovog vređanja nisu udostojili da se izvine fanovima, od kojih žive.

Nakon ovoga pokušali smo da stupimo u kontakt sa reperom, ali se on do zaključenja ovog broja nije javljao na pozive, dok se njegov kolega Darko javio i sve kratko prokomentarisao.

RepublikaFoto: Prntscrin
Darko Lazić...

- Odakle vam sada to? Možda smo se nešto zezali, zaista ne bih dalje da komentarišem - rekao je kratko Lazić.

Foto: instagram.com/andrijaera

Era: Volim ih obojicu, ali su preterali!

Era Ojdanić, koji je i sam spreman na brojne ludosti, svojim mladim kolegama je zamerio na nesvakidašnjem ponašanju.

- E, volim ih obojicu, ali stvarno su preterali. Razumem mladost i ludost, ali ovo je previše. Morali su da misle da su oni javne ličnosti i da su na javnom mestu. A još su se i sami snimali, zaneli su se - kaže Era.

Foto: instagram.com/new_me911

Lazić pije uprkos zabrani lekara!

Već ptice na grani znaju da je Darku Laziću alkohol najstrože zabranjen nakon teške saobraćajne nesreće, u kojoj je jedva živu glavu izvukao. Očigledno pevača baš briga za doktorske zabrane čim je u stanju da popije toliko da dođe do ove faze ponašanja, pa nekontrolisano vređa ljubitelje svoje muzike i ne ceni drugu šansu koju je dobio.

Foto: youtube.com/IDJVideos.TV

Cobi poznat po prgavoj naravi kad popije!

Slobodan Veljković Cobi svima je poznat po prekoj naravi kad popije koju više. Tako je prošle godine nakon jednog nastupa ušao u klinč sa jednom žestokim momkom, zbog čega je izbila ozbiljna tuča, a deblji kraj izvukao je Cobi, kome je nakon tuče raskrvavljen nos.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zoran

08.01.2020 08:17

Smradovi i jedan i drugi

Odgovori 15 0
Vesna

08.01.2020 12:26

Tako to izgleda kad polupismeni seljak obuje brendirane cipele. I kokoske u dvoristu su kulturnije od pojedinih na estradnoj sceni Srbije a vi narode, kupujte njihove CD-eje i punite im kafane i splavove. Oni koji nakon ovih uvreda jos budu placali karte da ih slusaju, pokazece da su jos primitivniji od ove dvojice prepotentnih skorojevica.

Odgovori 22 0
Kika

08.01.2020 15:59

Narod, ne dajte im pare. Neka oni pevaju, ali pare ne dajte.

Odgovori 19 0
Anton

08.01.2020 18:09

Najveća kazna će im biti da pevaju a da im ne dajemo pare. Ili da im dajemo neku siću po 10, 20 i 50 dinara.

Odgovori 20 0