(FOTO) Prva Gastozova slika nakon žestokih batina: Evo kako izgleda nakon što ga je bokser rascepao!

Autor: Kurir

Zabava

08.01.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković Gastoz pretučen je na reprizi Nove godine, jer je izazvao incident.

RepublikaFoto: youtube.com/Gasttozz
Gastoz...

On je, kako se navodi, provocirao goste lokala i nije mario za upozorenja da se smiri pa je dobio nekoliko udaraca u predelu lica. Nakon toga je završio u bolnici na ušivanju, te nije mogao da stoji na nogama. Gastoz je sada pokazao kako izgleda posle svega.

Postavio je fotografiju sa krastom na licu i upitao:

- Da li voliš muškarce sa hrasticom na gornjoj usni i plavim očima?

Gastoz je, očigledno, napravio slovnu grešku, te je umesto k, napisao slovo h.

Foto: instagram.com/gasttozz.official
Gastoz...

Podsećamo, incident koji se dogodio 1. januara u Makedoniji pokrenuo je, prema pisanju domaćih medija, navodno, sam rijaliti igrač.

- Gastoz je bio pijan. Provocirao je sve oko sebe. Ponižavao je ljude, svašta je govorio, kao da je samo on bitan. U jednom trenutku naleteo je na boksera, koji mu je rekao da ostavi ljude na miru. Međutim, Gastoza kao da je to iznerviralo i počeo je još više da divlja. Tom bokseru se uneo u lice, prozivao ga i vređao. Tada je ovom pukao film, pa ga je dva puta udario u predelu lica. Gastoz je pao na zemlju. Sam nije mogao da ustane, pa su mu pomogli da stane na noge. Krv je išla iz usne, pa su ga odveli u bolnicu, gde su mu ušili ranu - rekao je izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading