Folk zvezda dobila poklon od muža sestre Lidije! Ceca: Ko nema zeta, e nema ni patike

Autor:

Zabava

11.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pohvalila se na Instagramu novim patikama poznatog brenda koje koštaju oko 150 evra u dinarskoj protivvrednosti, ali ono što je najinteresantnije u njenoj objavi nisu moderne crne patike, nego opis uz njih.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Ceca Ražnatović

- Ko nema zeta, e nema ni patike - napisala je Ceca, šaleći se, ali istovremeno propagirajući dobre porodične relacije, kojima ona može uvek da se pohvali.

Ražnatovićeva je izuzetno vezana za svoje najmilije i udovoljava svim njihovim željama i prohtevima i to ne krije, ali se veoma obraduje kad joj oni uzvrate i najmanjim gestom pažnje.

Inače, i vrapci na grani znaju da je Ceca deo svoje vile pokraj Marakane ustupila rođenoj sestri Lidiji i njenoj šestočlanoj porodici, koju je osnovala sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem.

Foto: instagram.com/printscreen
Ceca se pohvalila

Pevačica i njen zet su od prvog dana poznanstva postali bliski i preko nje su se Lidija i Predrag i upoznali, a kako je Ceca mlada ostala udovica, njen zet je kad god zatreba istupao kao zaštitnik pevačice i njena muška podrška uz Milana Marinkovića, Cecinog brata od ujaka, koji takođe u Cecinoj vili ima svoj kutak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading