(FOTO) Nećete verovati kako danas izgleda Maja Marković iz čuvene grupe "Luna": Mnogi joj zavide na onome što sada radi!

Autor: Espreso

Zabava

11.01.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva pevačica grupe "Luna" koja se i najduže zadržala na toj poziciji svakako je Maja Marković. Ona je pevala sve do 2005. i bila je jedno od omiljenih lica sa domaće estrade.

RepublikaFoto: youtube.com/LUNA Official
Maja Marković...

Po napuštanju grupe Maja se udala za muzičara Sinišu Cvetkovića Ludviga. Par danas ima produkcijsku kuću. Proteklih godina, proslavljena pevačica često je menjala adrese, zbog pevanja po prekookenaskim kruzerima, pa je imala prilike da vidi mnoge krajeve sveta, a njeno zanimanje bi mnogi poželeli.

Danas, ona radi na prekookeanskim brodovima, a nastupa sa svojim partnerom i sa pratiocima redovno šeruje fotografije mesta koja poseti.

Foto: instagram.com/themajamarkovic
Ovako danas izgleda Maja Marković...

Inače, sadašnja pevačica grupe Luna je Teodora Mijušković. Pre nje ih je bilo pet, a prva se najduže se zadržala u grupi - Maja Marković. Dobro poznata domaćoj javnosti je i nekadašnja učesnica ove grupe Ivana Krunić, koja trenutno učestvuje u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga 3''.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading