Luna prolazi kroz težak period: Anabela rešila da preduzme ozbiljne mere kako bi zaštitila ćerku, spremna da ide i protiv svoje majke!

Autor:

Zabava

12.01.2020

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas podelila je sa svima poruku vezanu za njenu ćerku Lunu Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Luna...

Ona je istakla da će blokirati sve koji uznemiravaju njenu ćerku na bilo koji način.

- Dragi moji, pošto se puno vas "brine" i brine za Lunu, pitate kako je i što je nema, evo ja ću da vas obavestim da Luna prolazi kroz težak period jer je naš pas Loli životno ugrožen. Nadamo se najboljem i očekujemo razumevanje, jer je ona član naše porodice. l još nešto veoma važno, ukoliko neko na bilo koji način napravi pritisak, sugestiju, dobromeran komentar itd, bilo da su to ljudi koji је bezuslovno vole, ili ovi drugi, odmah ce biti blokirani - napisala je Anabela i dodala:

- Hvala vam na svemu, ali vreme je da shvatite da ova devojka ima život van rijalitija i vaši komentari је samo vraćaju na to da se oseća Ioše. Evo sad mој dobronameran savet za sve koji nemaju obzira, jer ja lično stojim iza toga da ću blokirati sve, pa makar i rođenu majku, na primer, ukoliko Luni kroji zivot. Mi smo obični smrtnici sa svakodnemim usponima i padovima i ako nam šaljete pozitivnu energiju uzvraćamo puta 100 i još jednom hvala na tome.

Foto: instagram.com/anabelci
Anabelina objava...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
mina

13.01.2020 08:34

anabel kako i sama kazes ,,niko nije umro,,

Odgovori 11 0
Niko

13.01.2020 08:47

Svaki dan nova pateticna epizoda

Odgovori 12 0
Kristi

13.01.2020 09:55

Za Markom nije patila.

Brka

13.01.2020 11:04

Jadan pas šta mora da trpi od ovih Djogaja.

Odgovori 10 0