"JA PARA NEMAM": Indira Radić za svoju karijeru može da zahvali SAMO OVOM ČOVEKU

Autor: blic.rs

Zabava

30.09.2017

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Radić pre nekoliko godina napravila je opštu pometnju svojim hitovima "Zmaj" i "Tetovaža", ali ovi hitovi ne bi ni postojali da se nije umešao Saša Popović.

RepublikaFoto: youtube.com/Indira Radić
Indirina karijera je na zavidnom nivou, a Saša Popović joj je dosta pomogao

Pored problema u privatnom životu, Indiru su devedesetih godina zadesili problemi u poslu. Nakon što je snimila nekoliko labuma sa "Južnim vetrom" i jedan album za PGP RTS, Radićeva se našla u bezizlaznoj situaciji. Hitno su joj trebale nove pesme, ali nije imala novca da ih plati.

Da joj nije pomogao Saša Popović, vlasnik tadašnje "Zam produkcije", možda bi Indirina karijera tada i bila prekinuta.

- Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju "Zam", onako u patikama, farmericama i rekla: "Je l` možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja". Ja sam rekao da ću joj uraditi album i da se javi prvog septembra - ispričao je Saša Popović u emisiji "Veče sa Indirom Radić" na Grand televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading