Pevačici dozlogrdilo da je ismevaju: Viki izbrisala spot zbog Karleuše!

Autor:

Zabava

14.01.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka Violeta Viki Miljković izbrisala je sa svog Jutjub kanala spot za pesmu "Nikom nije lepše nego nema". Spot koji obeležava početak njene karijere, a zbog kojeg je Jelena Karleuša ismevala nebrojeno puta u toku njihovog žiriranja u šou-programu "Zvezde Granda", definitivno je njen najveći hit u karijeri, ali to je nije sprečilo da ga ukloni sa svog zvaničnog Jutjub kanala.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Viki Miljković

U spotu koji je izbrisala Miljkovićeva je sedela u traktoru, očijukala sa seljakom i hranila kokoške, a to je Mala od skandala umela i te kako da iskoristi i da je ponizi, rekavši joj da nema stila i da uvek kaska za modom.

- Violeta, ajde ćuti! Ti da pričaš o modi, nemoj da zasmejavaš. Ti koja si hranila kokoške u onom smešnom spotu i vozila traktor - rekla je Jelena koleginici u jednom od nebrojeno obračuna pred kamerama.

 Jelena: Ti da pričaš o modi? Ti koja si hranila kokoške u onom smešnom spotu i vozila traktor

Iz okruženja bliskog Miljkovićevoj saznali smo da je Viki baš zbog Karleuše, ali i zbog drugih koji osporavaju njene rane radove, rešila da ukloni video-zapis za svoju popularnu pesmu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena i Viki

- Sve uvrede koje joj je uputila Jelena Viki su strašno pogađale i samo njeni najbliži znaju koliko joj je patnje donela. Međutim, ona se uvek trudila da bude odmerena i da ne pokaže nervozu i ljutnju, pa je govorila da su njihove svađe u svrhu šou-programa i gledanosti. Istina je ipak drugačija i Viki se teško nosila sa Jeleninim uvredama, tako da je zbog nje počela da mrzi svoj spot za pesmu "Nikom nije lepše nego nama" i na kraju ga i uklonila sa zvaničnog Jutjub kanala, ostavivši samo audio-snimak pesme - ispričao je prijatelj Viki Miljković za Srpski telegraf.

Srećom, na Jutjubu i dalje postoji spot za pesmu u kojoj Viki pominje čuvene stihove: "Koka-kola, marlboro, suzuki" jer ga je pre nekoliko godina objavio Jutjub kanal TV Arhiva, te vam prenosimo i neke od scena iz spota.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Viki se plaši Karleuše

Viki Miljković je i pred kamerama u više navrata plakala nakon svađa sa Jelenom Karleušom, a izjave koje je za medije davala posle toga nisu bile nimalo skandaloznije od niskih udaraca koje Viki godinama prima od Jelene, tako da mnogi smatraju da se Viki plaši Karleuše.

U vezi sa odnosom sa koleginicom koja je stalno vređa, Viki je jednom ovako rekla u kakvoj su relaciji njih dve mimo kamera.

- Super! Naši sukobi nisu bili smišljeni, jednostavno su dolazili sami od sebe. U suštini, nas dve smo dobre i medu nama nema zle krvi. Ja znam da Jelena nema loše mišljenje o meni. Mir, mir, mir, niko nije kriv - rekla je Miljkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading