Veljko sa kamerom snima dolazak malog Isaka: Oglasila se Seka beba samo što nije došla!

Autor: story

Zabava

15.01.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a i pored tradicionalne proslave darivanja koju su priredili i pripreme sitnica koji će sačekati njihovog mališana kod kuće, najuzbuđeniji je njihov sin Jakov.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Veljko i Seka

Mali Jakovi, kako pevačica otkriva, često ljubi mamin stomak i raduje se mlađem bratu.

- S Jakovom smo o bati počeli da pričamo odmah nakon što sam saznala da sam u drugom stanju. Objasnili smo mu da mama u stomaku nosi bebu, gde je i on nekada bio. Smatram da, ako s detetom razgovarate kao s odraslom osobom, nećete imati problema. Pažljiv je, emotivan, i pun ljubavi. Raduje se Isaku. Često mi ljubi stomak, a povremeno, kada smo zajedno kod kuće, zove i tatu da nam se pridruži. Tada se svi zagrlimo i mazimo se - ispričala je ranije Seka.

Kako je otkrila, ona u operacionoj sali neće biti sama s medicinskim osobljem. Pevačica je otkrila da će, budući da se prvi put porodila carskim rezom, to biti slučaj i ovog puta, a u sali će je pored uzglavlja bodriti suprug Veljko. Par se, uz to, dogovorio da srećni tata ponese kameru kako bi ovekovečio dolazak drugog deteta na svet.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Seka već ima sina Jakova sa Veljkom

Inače, iako je od porođaja deli svega nekoliko sedmica, Seka ističe da se gotovo ne oseća kao trudnica!

- Puna sam energije i po kući radim sve kao i do sada. Najviše volim da kuvam, pa ukućanima rado spremam zdrave obroke. Blažena mi je trudnoća - ispričala je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading