(FOTO) Otvoreno pismo Kije Kockar Slobi uzburkalo javnost: "Čoveku se nekad desi tragedija"...

Autor:

Zabava

16.01.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar već mesec dana nalazi se na američkoj turneji, a u tom periodu je njenom bivšem suprugu Slobi Radanoviću preminuo otac. Od tada, Kija je na društvenim mrežama često bila na meti komentara kako nije bila uz Slobu u teškim trenucima, a ona se sada osvrnula na priče koje kruže.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Kija Kockar

- Čoveku se nekad desi tragedija u životu i to prebrodi sa sebi dragim i bliskim ljudima. Zato nema potrebe da se ja uvlačim u to sa lažima o porukama i da se uopšte pominje moje ime, kad više ne pripadam nijednoj od navedenih grupa, i to od strane osobe koja je za to zaslužna", počela je Kija.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official

 

- Ja imam svoj život, koji nećete sigurno videti na Instagramu, i nije problem pričati o nekim stvarima iz prošlosti, od toga ne bežim, imate knjigu, ali u ovu priču iz sadašnjosti - ne! Jer verovali ili ne - za mene je mučnija i prilično me ne zanima. Pozdrav, sve najbolje- završila je pevačica i pobednica Zadruge 1.

Sloba Radanović je, podsetimo, pre dve večeri u emisiji "Amidži šou- rekao da više nije u kontaktu sa Kijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

16.01.2020 12:17

Slobo je teska budala od muskarca...pogledaj one klosare nabildovane oko njega sa onim ljuskama seljackim i sve je jasno..a dalje da ne pricam sto se prica po Bg za ovu novopecenu

Odgovori 12 3