(FOTO) Pevačica se ne odvaja od fudbalera: Kaja opet uhvaćena sa Mateom!

Autor:

Zabava

16.01.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već mesecima kruže glasine da je razvod Katarine Kaje Ostojić i Džuniora Džeka bio posledica njene veze sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, nakon što smo ih uslikali zajedno na proslavi u jednom beogradskom restoranu, kada se porodila manekenka Sandra Obradović.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kaja i Mateo

Naime, da smo govorili istinu, dokazuju i fotografije koje je prošle nedelje napravio "Paparaco lov" i još jednom potvrdio naše pisanje da su pevačica i fudbaler u vezi.

Kaja i Mateo usnimljeni su kako izlaze iz zgrade u kojoj pevačica živi, a zatim su otišli na Novi Beograd kod stomatologa. Dok je Kaja bila kod zubara, Mateo je otišao da jede i dalje produžio ka Zagrebu. Da sve bude komplikovanije, tu je i informacija da je Mateo veren već sedam godina.

Podsećamo da je pevačica otkrila da sa bivšim mužem ne može da ostane u prijateljskim odnosima i tada je pomenula da nema nikakve veze sa Mateom, iako sve pokazuje suprotno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading