Gagijev stan na Vidikovcu njihovo ljubavno gnezdo?! Luna progovorila o pomirenju sa Markom, komšije svedoci!

Autor: Stars

Zabava

17.01.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon navoda izvesnog Gagijevog komšije, pevačica u usponu Luna Đogani oglasila se putem društvene mreže Instagram pa istakla da je sve laž - odnosno da se nije pomirilia sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem.

RepublikaFoto: e-stock
Marko i Luna

-Laž,  bila je kratka ona i nije se dalje osvrtala na tu temu. 

Đoganijeva trenutno sve vreme provodi sa svojim kućnim ljubimcem, koji se oporavlja od operacije.

- Kao što sam rekla, oina je moj pas. Došla sam kući i srećna sam. Oporaviću se brzo. Mama me voli- poručila je Luna. 

Podsetimo, izvesni komšija ispričao je kako su se Luna i Marko pomirili, ali da to kriju od svojih porodica. Navodno, krišom se viđaju u stanu Luninog oca na Vidikovcu, pošto je on trenutno u "Zadruzi", i planiraju da stanu na ludi kamen. 

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna i Gagi

- Skoro mesec dana posle raskida nisu bili u kontaktu, a onda su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Luna je prva poslala Marku poruku da bi volela da se vide i porazgovaraju. Iako ju je u početku odbio, ubrzo se predomislio. Našli su se, pričali o problemima i ponovo se smuvali. Dogovorili su se da nikome ne govore o tome, kao i da se kriju u Gagijevom stanu, koji je trenutno prazan", rekao je izvor. 

Prema njegovim rečima, Luna nikako ne želi da Anabela sazna da je oprostila Marku.

- Anabela je oduvek bila protiv njihove veze, čak se sa ćerkom nekoliko puta žestoko posvađala zbog Marka. Rekli su mi da uveliko planiraju venčanje. Luna je čak predložila Marku, da se ovih dana venčaju pred matičarem, i da tek onda obaveste roditelje i javnost", ispričao je izvor pa dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marko

- Posle toga, ako sve bude u redu, napraviće veliku svadbu u Brusu, a potom i u Beogradu. Ali to će učiniti tek na leto, kada Gagi izađe iz 'Zadruge'.

Jedan Gagijev komšija ih je navodno i video kako ulaze u zgradu zajedno, na Vidikovačkoj pijaci, gde se nalazi Đoganijev stan:

- Držim tezgu na pijaci i znam ceo komšiluk. Video sam ih kako ulaze u zgradu. Kriju se ispod kačketa i naočara, ali džaba, svi znamo ko su Luna i Marko- rekao je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading