Beovizijski skandal o kome se još priča: "Ljudi letnji ples“ danas peva i pevač zbog koga Flamingosi nisu otišli na Evroviziju

Autor:

Zabava

17.01.2020

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Alibabić, crnogorski pevač poznat po grupi "No name“ koja je predstavljala Srbiju i Crnu Goru na Pesmi Evrovizije 2006-e, gostovao je na beogradskom Radiju 3 i tom prilikom prvi put nakon čuvenog skandala na "Beoviziji" otpevao je pesmu "Ludi letnji ples" od "Flamingosa", koji odlukom žirija iz Crne Gore nisu otišli na Evroviziju

RepublikaFoto: Promo foto
Danijel Alibabić

Naime, Danijel je bio gost zimskog otvorenog studija Radija 3 na Trgu Republike gde je premijerno izveo svoju novu pesmu "Dar ili kazna". Nakon predstavljanja numere, Danijel je odgovarao na pitanja voditelja ovog radija Filipa Ugrenovića, a poslednje u nizu je bilo upravo u vezi sa čuvenim skandalom kada je celokupan žiri iz Crne Gore maksimalne poene davao grupi "No name" dok favoritima, "Flamingosima" i Luisu, nisu dodelili nijedan jedini poen! Na kraju, Danijel je i zapevao hit "Ludi letnji ples" što je prvi put posle 14 godina da je neki član crnogorske grupe uopšte javno govorio o ovom slučaju.

Član grupe „No name“ posle 14 godina pevao uživo „Ludi letnji ples“ od „Flamingosa“!


Kako je to zvučalo poslušajte ovde:

 

Studio Radija 3 će do 14. februara biti na Trgu Republike, kada će veliki koncert održati jedna od najvećih regionalnih zvezda Senidah dok će u međuvremenu gosti biti i Nataša Bekvalac, Ana Kokić, Lukijan Ivanović, Ana Štajdohar i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading